Expozitia „Iasul vechi – Iasul nou”

0

Centrul istoric al Iasului este pus la lumina! La lumina aparatelor de fotografiat!

Cu ocazia Săptămânii Turismului, în Sala Mică de la „Moldova Mall” a fost deschisă expoziţia „Iaşul vechi – Iaşul nou”. fotografiile fac parte din colecţia Anticariatului „Grumăzescu”.

Centrul de Informare Turistică Iaşi, în parteneriat cu o agenţie de turism, derulează în această săptămână o serie de acţiuni pentru a pune în valoare potenţialul turistic al Iaşiului.

Cei care îşi doresc să descopere Iaşii vechi prin intermediul fotografiilor de odinioară pot vizita şi expoziţia permanentă de la sediul Centrului de Informare Turistică Iaşi, din Piaţa Unirii nr. 12.

Sursa: ziarero.realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează