Expoziţia “SALVAŢI PĂMÂNTUL” cu prilejul Zilei Internaţionale de Acţiune Pentru Climă

0

„PRIETENII PAMANTULUI!”

Cu prilejul Zilei Internaţionale de Acţiune Pentru Climă, un grup de copii implicaţi în proiectul interjudeţean ,,PRIETENII PĂMÂNTULUI” şi-au expus lucarările în incinta CASEI DE CULTURĂ A SINDICATELOR GALAŢI.

Expoziţia “SALVAŢI PĂMÂNTUL include lucrări inedite realizate de copii din mai multe unităţi şcolare din Galaţi, Alba Iulia, Târgu-Frumos Iaşi şi Bucureşti, realizate special cu ocazia acestei zile.

Joi, 19 mai 2011, la ora 10.00 vă invităm să participaţi la vernisajul expoziţiei, premierea celor mai bune lucrări şi o paradă a costumelor confecţionate din materiale refolosibile la Csa de Cultura a Sindicatelor Galati, et.1

Expozitia va fi deschisa publicului larg pe toata perioada verii.

Proiectul interjudeţean ,,PRIETENII PĂMÂNTULUI” coordonat de prof. V. Diaconu este sponsorizat de ASOCIAŢIA PĂRINŢILOR COPIILOR SURZI „PP NEVEANU” şi se realizează în parteneriat de către ŞCOALA DE ARTE ŞI MESERII.“P.P.NEVEANU”, ŞCOALA nr.40 ,,IULIA HAŞDEU”, GRĂDINIŢA ,,SFÂNTUL NICOLAE”, INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN GALAŢI, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR GALATI, CENTRUL DE CONSULTANŢĂ ECOLOGICĂ, BIBLIOTECA ,,V.A. URECHIA” Filiala ,,C. NEGRI” GALAŢI, C.S.E.I ALBA IULIA, ŞCOALA ,,TRINITAS” TÂRGU-FRUMOS IAŞI ŞCOALA DE HIPOACUZICI BUCUREŞTI si mass-media.

Tuturor va multumim!

Copiii din unităţile şcolare partenere au desfăşurat o serie de activităţi cu tematică, pornind de la calendarul evenimentelor ecologice menite să formeze mentalităţi, atitudini, comportamente ecologice adecvate în rândul elevilor, prin educarea  capacităţii de a proteja şi respecta natura, contribuind activ la realizarea şi menţinerea sănătăţii mediului în care trăiesc şi să sensibilizeze opinia publică în privinţa necesităţii păstrării unui mediu  curat si sănătos.

Tinerii PRIETENI AI PĂMÂNTULUI vă aşteaptă la expoziţie!

Intrarea este libera!!!! Va asteptam cu drag!


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează