Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziţia “SALVAŢI PĂMÂNTUL” cu prilejul Zilei Internaţionale de Acţiune Pentru Climă

0

„PRIETENII PAMANTULUI!”

Cu prilejul Zilei Internaţionale de Acţiune Pentru Climă, un grup de copii implicaţi în proiectul interjudeţean ,,PRIETENII PĂMÂNTULUI” şi-au expus lucarările în incinta CASEI DE CULTURĂ A SINDICATELOR GALAŢI.

Expoziţia “SALVAŢI PĂMÂNTUL include lucrări inedite realizate de copii din mai multe unităţi şcolare din Galaţi, Alba Iulia, Târgu-Frumos Iaşi şi Bucureşti, realizate special cu ocazia acestei zile.

Joi, 19 mai 2011, la ora 10.00 vă invităm să participaţi la vernisajul expoziţiei, premierea celor mai bune lucrări şi o paradă a costumelor confecţionate din materiale refolosibile la Csa de Cultura a Sindicatelor Galati, et.1

Expozitia va fi deschisa publicului larg pe toata perioada verii.

Proiectul interjudeţean ,,PRIETENII PĂMÂNTULUI” coordonat de prof. V. Diaconu este sponsorizat de ASOCIAŢIA PĂRINŢILOR COPIILOR SURZI „PP NEVEANU” şi se realizează în parteneriat de către ŞCOALA DE ARTE ŞI MESERII.“P.P.NEVEANU”, ŞCOALA nr.40 ,,IULIA HAŞDEU”, GRĂDINIŢA ,,SFÂNTUL NICOLAE”, INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN GALAŢI, CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR GALATI, CENTRUL DE CONSULTANŢĂ ECOLOGICĂ, BIBLIOTECA ,,V.A. URECHIA” Filiala ,,C. NEGRI” GALAŢI, C.S.E.I ALBA IULIA, ŞCOALA ,,TRINITAS” TÂRGU-FRUMOS IAŞI ŞCOALA DE HIPOACUZICI BUCUREŞTI si mass-media.

Tuturor va multumim!

Copiii din unităţile şcolare partenere au desfăşurat o serie de activităţi cu tematică, pornind de la calendarul evenimentelor ecologice menite să formeze mentalităţi, atitudini, comportamente ecologice adecvate în rândul elevilor, prin educarea  capacităţii de a proteja şi respecta natura, contribuind activ la realizarea şi menţinerea sănătăţii mediului în care trăiesc şi să sensibilizeze opinia publică în privinţa necesităţii păstrării unui mediu  curat si sănătos.

Tinerii PRIETENI AI PĂMÂNTULUI vă aşteaptă la expoziţie!

Intrarea este libera!!!! Va asteptam cu drag!


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.