EXPO Pasari Animale Albine 2013

0

Dublu vernisaj: Expoziţia temporară „Albinele – insecte sociale” şi

„EXPO PĂSĂRI ŞI MAMIFERE MICI”,

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, ora 9.30

 poster expo albine pasari animale 2013

        Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, ora 09.30, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi vor fi deschise pentru public două expoziţii inedite. Prima dintre acestea este organizată în aer liber – EXPO PĂSĂRI ŞI MAMIFERE MICI – în care vizitatorii vor putea vedea zeci de rase de păsări şi animale vii, printre care: porumbei de zbor şi joc, găini de ornament şi mixte, păuni, fazani sau iepuri. Această manifestare este organizată în colaborare cu Asociaţia Judeţeană Colombofilă Galaţi şi va reuni aproximativ 20 de crescători de păsări şi mamifere mici.

„Expoziţia de păsări şi mamifere mici face parte din seria de activităţi extra-curriculare ale instituţiei noastre şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă. În cadrul expoziţiei va fi prezent şi „jucătorul de Galaţi” – o rasă de porumbel celebră în toată lumea prin rostogolirea pe care o face în timpul zborului. Invităm părinţii să-şi aducă copiii la muzeu pentru a vedea această expoziţie interesantă şi educativă,” a declarat Emil Strungă, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

Cea de a doua activitate vernisată pe data de 16 noiembrie este expoziţia temporară „Albinele – insecte sociale”, organizată în interiorul muzeului şi care va aduce în faţa gălăţenilor… lumea albinelor ! Totul despre modul de viaţă şi organizarea albinelor într-un stup, precum şi o secţiune în care vor putea fi văzute uneltele folosite în apicultură şi produse apicole. De asemenea, un stup cu albine vii va fi expus timp de două zile în cadrul expoziţiei, pentru ca publicul vizitator să asimileze într-un mod interactiv informaţiile prezentate. Manifestarea este organizată de instituţia gazdă în colaborare cu Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea” Bacău.

La acest dublu-vernisaj, copiii din cadrul Grădiniţei „Tom şi Jerry” Galaţi vor oferi un scurt program artistic pentru publicul vizitator. Expoziţia de păsări şi mamifere mici va fi deschisă în perioada 16 – 17 noiembrie 2013, iar expoziţia „Albinele – insecte sociale” va rămâne deschisă până la sfârşitul lunii ianuarie 2014. Programul de vizitare pentru public este de miercuri până duminică, între orele 09.00 – 17.00.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează