Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

EXPO Pasari Animale Albine 2013

0

Dublu vernisaj: Expoziţia temporară „Albinele – insecte sociale” şi

„EXPO PĂSĂRI ŞI MAMIFERE MICI”,

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, ora 9.30

 poster expo albine pasari animale 2013

        Sâmbătă, 16 noiembrie 2013, ora 09.30, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi vor fi deschise pentru public două expoziţii inedite. Prima dintre acestea este organizată în aer liber – EXPO PĂSĂRI ŞI MAMIFERE MICI – în care vizitatorii vor putea vedea zeci de rase de păsări şi animale vii, printre care: porumbei de zbor şi joc, găini de ornament şi mixte, păuni, fazani sau iepuri. Această manifestare este organizată în colaborare cu Asociaţia Judeţeană Colombofilă Galaţi şi va reuni aproximativ 20 de crescători de păsări şi mamifere mici.

„Expoziţia de păsări şi mamifere mici face parte din seria de activităţi extra-curriculare ale instituţiei noastre şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă. În cadrul expoziţiei va fi prezent şi „jucătorul de Galaţi” – o rasă de porumbel celebră în toată lumea prin rostogolirea pe care o face în timpul zborului. Invităm părinţii să-şi aducă copiii la muzeu pentru a vedea această expoziţie interesantă şi educativă,” a declarat Emil Strungă, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

Cea de a doua activitate vernisată pe data de 16 noiembrie este expoziţia temporară „Albinele – insecte sociale”, organizată în interiorul muzeului şi care va aduce în faţa gălăţenilor… lumea albinelor ! Totul despre modul de viaţă şi organizarea albinelor într-un stup, precum şi o secţiune în care vor putea fi văzute uneltele folosite în apicultură şi produse apicole. De asemenea, un stup cu albine vii va fi expus timp de două zile în cadrul expoziţiei, pentru ca publicul vizitator să asimileze într-un mod interactiv informaţiile prezentate. Manifestarea este organizată de instituţia gazdă în colaborare cu Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea” Bacău.

La acest dublu-vernisaj, copiii din cadrul Grădiniţei „Tom şi Jerry” Galaţi vor oferi un scurt program artistic pentru publicul vizitator. Expoziţia de păsări şi mamifere mici va fi deschisă în perioada 16 – 17 noiembrie 2013, iar expoziţia „Albinele – insecte sociale” va rămâne deschisă până la sfârşitul lunii ianuarie 2014. Programul de vizitare pentru public este de miercuri până duminică, între orele 09.00 – 17.00.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.