Excelenta in Satisfactia Clientilor premiata la Iasi!

0

Toyota Iaşi, premiată la nivel european pentru Excelenţă în Satisfacţia Clienţilor

Dealerul Toyota Mega Auto din Iaşi a primit premiul pentru Excelenţă în Satisfacţia Clienţilor, acordat la nivel european. Recunoaşterea şi premierea dealerului ieşean a avut loc în cadrul celei de-a cincea ediţii a Premiilor Europene pentru Excelenţă în Satisfacţia Clienţilor Toyota *Ichiban, organizată cu ocazia Conferinţei Distribuitorilor Europeni, la Paris, la sediul Le Rendez-Vous Toyota.

Criteriile pe baza cărora au fost evaluaţi participanţii s-au încadrat în două categorii – satisfacerea clienţilor în momentul vânzării şi satisfacţia post-vânzare.

*Termenul „Ichiban” este cuvântul japonez provenit din sloganul Toyota – „Okyakusama Ichiban”, care înseamnă „Clientul pe primul loc”. „Ichiban” se traduce prin „numărul unu” sau „primul”.

Informatii despre dealerul Toyota din Iasi pe site-ul toyotaiasi.ro sau pe pagina de Facebook a firmei.

Sursa: eurourbanism.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează