Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IASI: eveniment destinat tinerilor designeri

0

Târgul Expo TEXSTIL – Ediție Specială

Daruri de Craciun” , este denumirea ediției de iarnă a Târgului de Îmbrăcăminte și Încălțăminte Expo TexStil, ce se va desfășura în perioada 11- 15 decembrie, la Sala Polivalentă, în organizarea companiei ieșene B2B Agency.

Asteptăm ieșenii să aleagă ”daruri de Crăciun” pentru cei dragi, cu două mari surprize, două secțiuni distincte în cadrul evenimentului: Chic Design Boutique si Expo Mineralia.

La Chic Design Boutique, puteți descoperi colecțiile Pied Harrier, Laura Galic, Irka Încălțăminte, Cristina Filote, Steff Boutique, Ana Roman, Sabina Dolhescu, Dana Rusu, Crăița Băiceanu, Atelier Lady Di, Chicolette Cadouri cu dichis, City Boutique, Diana Căciulă dar și alții.

Veți găsi tineri designeri locali talentați, creativi și muncitori –  un răspuns la uniformitatea produsă de brandurile internaționale.  O soluție convenabilă care vine de la atelierele sau buticurile locale, deținute de designerii, creatorii  vestimentari, aflați la început de carieră sau de persoanele care din pasiune creează ”adevărate nestemate vestimentare”. Ținuta ta va fi cu siguranță unică, iar banii plătiți vor ajunge înapoi în comunitate și vor dezvolta inițiativele locale.

Expo Mineralia  – bijuterii unice, cristale elegante și pietre semiprețioase vor fi expuse spre vânzare pentru a încanta și seduce pasionații de bijuterii și accesorii. Expozanții vor oferi obiecte unice și diferite, produse deosebite pentru fashioniste si nu numai.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele, așa că nu ratați ocazia de a alege cadoul perfect, doar la Expo TEXSTIL, ediția specială “Daruri de Crăciun”.

Organizator: B2B Agency

Perioada de desfășurare : 11 – 15 Decembrie

Bilet intrare 1 Leu.

FLYER Iasi curbe

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.