IASI: eveniment destinat tinerilor designeri

0

Târgul Expo TEXSTIL – Ediție Specială

Daruri de Craciun” , este denumirea ediției de iarnă a Târgului de Îmbrăcăminte și Încălțăminte Expo TexStil, ce se va desfășura în perioada 11- 15 decembrie, la Sala Polivalentă, în organizarea companiei ieșene B2B Agency.

Asteptăm ieșenii să aleagă ”daruri de Crăciun” pentru cei dragi, cu două mari surprize, două secțiuni distincte în cadrul evenimentului: Chic Design Boutique si Expo Mineralia.

La Chic Design Boutique, puteți descoperi colecțiile Pied Harrier, Laura Galic, Irka Încălțăminte, Cristina Filote, Steff Boutique, Ana Roman, Sabina Dolhescu, Dana Rusu, Crăița Băiceanu, Atelier Lady Di, Chicolette Cadouri cu dichis, City Boutique, Diana Căciulă dar și alții.

Veți găsi tineri designeri locali talentați, creativi și muncitori –  un răspuns la uniformitatea produsă de brandurile internaționale.  O soluție convenabilă care vine de la atelierele sau buticurile locale, deținute de designerii, creatorii  vestimentari, aflați la început de carieră sau de persoanele care din pasiune creează ”adevărate nestemate vestimentare”. Ținuta ta va fi cu siguranță unică, iar banii plătiți vor ajunge înapoi în comunitate și vor dezvolta inițiativele locale.

Expo Mineralia  – bijuterii unice, cristale elegante și pietre semiprețioase vor fi expuse spre vânzare pentru a încanta și seduce pasionații de bijuterii și accesorii. Expozanții vor oferi obiecte unice și diferite, produse deosebite pentru fashioniste si nu numai.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele, așa că nu ratați ocazia de a alege cadoul perfect, doar la Expo TEXSTIL, ediția specială “Daruri de Crăciun”.

Organizator: B2B Agency

Perioada de desfășurare : 11 – 15 Decembrie

Bilet intrare 1 Leu.

FLYER Iasi curbe

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează