Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment caritabil pentru copii la Iasi

0

O ZI PENTRU COPII
eveniment caritabil

Sâmbătă, 29 mai 2010, Asociaţia Mai Bine împreună cu partenerii săi vă invită la un eveniment caritabil ce reuneşte trei petreceri cu tematici diferite şi un târg de donaţii cu vânzare sub numele de O Zi Pentru Copii. Evenimentul va începe la ora 12.00 şi va continua până târziu în cele trei locaţii partenere. Toate veniturile realizate vor fi redirecţionate spre Centrul de Recuperare pentru Copii cu Handicap Sever Galata din Iaşi.

Ziua de 29 mai începe devreme, pe terasă la Cafeneaua Acaju (str. Sf.Sava 15), cu târgul de donaţii cu vânzare Lucruri dragi de-acasă pentru zâmbete copilăroase (12.00 – 20.00). Acceptăm ca donaţii decoraţiuni, obiecte vestimentare şi accesorii, acestea urmând a fi vândute în aceeaşi zi la preţuri foarte prietenoase (5, 10, 15, 20 ron). Donaţiile pot fi aduse la Cafeneaua Acaju începând de vineri, 28 mai, între orele 12.00 – 20.00, şi sâmbătă de la ora 9.00.

La ora 21.00 evenimentul continuă la Mojo (str. Cuza Vodă 30 – 32) cu un concert rock al formaţiei ieşene Music Sounds Better, urmat de un afterparty cu Dan Kraepelin şi Ilie, iniţiatorii seriei de petreceri Electronic Rockers Dance Party.

La 22.00, la Cafeneaua Acaju, Ascultăm şi Dansăm Româneşte împreună cu Dan Băsu. Ca şi la ediţia din 2009 a acestui eveniment, veţi putea încerca vin de ţară, plăcinte româneşti, ii şi costume tradiţionale.

Începând cu ora 23.00, la Club Brain (str. Gându 6), se poate asculta Drum and Bass şi dubstep alături de eklipse, XZM şi soundbwoy.

Intrarea pentru o singură locaţie (în afară de Târgul de Donaţii, pentru care nu se plăteşte intrare) este de 7 lei, iar pentru toate cele trei petreceri 15 lei. Biletele se pot cumpăra atât în avans – de la Acaju, Mojo, Brain – cât şi în ziua evenimentului.

Cumpărând unul din aceste bilete sau achiziţionând un produs din cadrul târgului de donaţii veţi contribui la pictarea pereţilor exteriori, amenajarea unei mici grădini de legume şi fructe în cadrul Centrului de Recuperare pentru Copii cu Handicap Sever Galata şi la organizarea unei tabere la mare pentru copiii din acest centru.

Evenimentul face parte din proiectul Zâmbete derulat de Asociaţia Mai Bine, prin care se urmăreşte integrarea copiilor instituţionalizaţi în cadrul comunităţii locale şi sporirea vizibilităţii acestora prin acţiuni artistice, sociale, educative; sprijinirea atelierelor de art terapie din cadrul Centrului de Recuperare a Copiilor cu Handicap Sever Galata; strângerea de fonduri materiale şi financiare pentru centrele de plasament.

Asociaţia Mai Bine le mulţumeşte partenerilor implicaţi în acest eveniment: Cafeneaua Acaju, Bar Mojo, Club Brain, Eklipse Music.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.