Eveniment caritabil pentru copii la Iasi

0

O ZI PENTRU COPII
eveniment caritabil

Sâmbătă, 29 mai 2010, Asociaţia Mai Bine împreună cu partenerii săi vă invită la un eveniment caritabil ce reuneşte trei petreceri cu tematici diferite şi un târg de donaţii cu vânzare sub numele de O Zi Pentru Copii. Evenimentul va începe la ora 12.00 şi va continua până târziu în cele trei locaţii partenere. Toate veniturile realizate vor fi redirecţionate spre Centrul de Recuperare pentru Copii cu Handicap Sever Galata din Iaşi.

Ziua de 29 mai începe devreme, pe terasă la Cafeneaua Acaju (str. Sf.Sava 15), cu târgul de donaţii cu vânzare Lucruri dragi de-acasă pentru zâmbete copilăroase (12.00 – 20.00). Acceptăm ca donaţii decoraţiuni, obiecte vestimentare şi accesorii, acestea urmând a fi vândute în aceeaşi zi la preţuri foarte prietenoase (5, 10, 15, 20 ron). Donaţiile pot fi aduse la Cafeneaua Acaju începând de vineri, 28 mai, între orele 12.00 – 20.00, şi sâmbătă de la ora 9.00.

La ora 21.00 evenimentul continuă la Mojo (str. Cuza Vodă 30 – 32) cu un concert rock al formaţiei ieşene Music Sounds Better, urmat de un afterparty cu Dan Kraepelin şi Ilie, iniţiatorii seriei de petreceri Electronic Rockers Dance Party.

La 22.00, la Cafeneaua Acaju, Ascultăm şi Dansăm Româneşte împreună cu Dan Băsu. Ca şi la ediţia din 2009 a acestui eveniment, veţi putea încerca vin de ţară, plăcinte româneşti, ii şi costume tradiţionale.

Începând cu ora 23.00, la Club Brain (str. Gându 6), se poate asculta Drum and Bass şi dubstep alături de eklipse, XZM şi soundbwoy.

Intrarea pentru o singură locaţie (în afară de Târgul de Donaţii, pentru care nu se plăteşte intrare) este de 7 lei, iar pentru toate cele trei petreceri 15 lei. Biletele se pot cumpăra atât în avans – de la Acaju, Mojo, Brain – cât şi în ziua evenimentului.

Cumpărând unul din aceste bilete sau achiziţionând un produs din cadrul târgului de donaţii veţi contribui la pictarea pereţilor exteriori, amenajarea unei mici grădini de legume şi fructe în cadrul Centrului de Recuperare pentru Copii cu Handicap Sever Galata şi la organizarea unei tabere la mare pentru copiii din acest centru.

Evenimentul face parte din proiectul Zâmbete derulat de Asociaţia Mai Bine, prin care se urmăreşte integrarea copiilor instituţionalizaţi în cadrul comunităţii locale şi sporirea vizibilităţii acestora prin acţiuni artistice, sociale, educative; sprijinirea atelierelor de art terapie din cadrul Centrului de Recuperare a Copiilor cu Handicap Sever Galata; strângerea de fonduri materiale şi financiare pentru centrele de plasament.

Asociaţia Mai Bine le mulţumeşte partenerilor implicaţi în acest eveniment: Cafeneaua Acaju, Bar Mojo, Club Brain, Eklipse Music.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează