Eveniment caritabil pentru batrani la Galati

0

Colecta: BATRANII – MINUNEA NOASTRA SUFLETEASCA

Un nou eveniment caritabil la CCSG !

 
                    CASA DE CULTURA A SINDICATELOR GALATI
 
* Doreste sa fie si in acest an alaturi de batranii singuri, acei minunati oameni cu povestilor  lor speciale de viata; se apropie sarbatorile pascale, incepem aceasta campanie stiind ca toti galatenii vor fi alaturi de noi in acest demers caritabil.
 
* Invitam toate unitatile scolare – gradinite, scoli, licee – asociatii, fundatii, ONG-uri  sa colaboram in acest proiect si sa aducem putina bucurie acelor batrani ce au nevoie de noi.
 
                            “BATRANII – MINUNEA NOASTRA SUFLETEASCA
                                                    Ed.II, aprilie – mai 2013
 
* In perioada 19 februarie – 29 aprilie va asteptam pentru marea colectare !!!
* Cum ii putem bucura pe cei dragi? Prin colectarea unor pachete-surpriza care sa contina carti, dulciuri, produse cu specific pascal proaspete(cozonaci, oua, figurine,fructe,s.a.), obiecte de imbracaminte curate (in special: pijamale, camasi de noapte, capoate,s.a.)
* Fiecare pachet sa contina: numele celor ce doneaza (daca doresc) si cui se adreseaza (ex: femeie, 70 de ani) sa putem inmana pachetele donatorilor la persoanele potrivite.
* Aceste pachete vor merge la fundatii si adaposturi pentru batranii din Galati in per.30 aprilie – 7 mai 2013.
* Cadrele didactice care doresc sa se implice in proiect si  sa mearga impreuna cu noi sa inmaneze pachetele si pregatesc si programe-cultural artistice (cum am facut si in anii trecuti) sunt invitati sa se inscrie din timp la:
    CCSG, Str.Brailei, Nr.134, sau pe mail: angela_baciu@yahoo.com
* Pe parcursul strangerii pachetelor, va vom anunta programul desfasurarii acestui eveniment caritabil.
 
De la suflet pentru suflet! Sa fim alaturi de cei batrani si singuri!
 
              “ CCSG impreuna cu minunatul colectiv al acestei institutii, oameni care nu uita niciodata de suferintele celor mai putini norocosi ai sortii, s-au gandit sa ofere de sarbatorile pascale (dar si cu alte ocazii) daruri cu suflet, momente artistice si zambete batranilor singuri, ca respect si pretuire pentru faptul ca noi existam datorita lor”
                                            Declara D-ul ec.Ovidiu Ioan Manole – Director CCSG
 
            “Sunt sigura ca vom reusi si in acest an, impreuna cu voi cei cu suflete uriase, sa fim alaturi de acesti batrani minunati, sa le aducem putin zambet pe buze, o incurajare si o licarire de speranta!…”
                                           Angela Baciu – consilier cultural, scriitor
(foto: angela baciu
in imagine: bunica Trandafira Susanu – in memoriam)
de florii 11 bunica

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează