Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment caritabil pentru batrani la Galati

0

Colecta: BATRANII – MINUNEA NOASTRA SUFLETEASCA

Un nou eveniment caritabil la CCSG !

 
                    CASA DE CULTURA A SINDICATELOR GALATI
 
* Doreste sa fie si in acest an alaturi de batranii singuri, acei minunati oameni cu povestilor  lor speciale de viata; se apropie sarbatorile pascale, incepem aceasta campanie stiind ca toti galatenii vor fi alaturi de noi in acest demers caritabil.
 
* Invitam toate unitatile scolare – gradinite, scoli, licee – asociatii, fundatii, ONG-uri  sa colaboram in acest proiect si sa aducem putina bucurie acelor batrani ce au nevoie de noi.
 
                            “BATRANII – MINUNEA NOASTRA SUFLETEASCA
                                                    Ed.II, aprilie – mai 2013
 
* In perioada 19 februarie – 29 aprilie va asteptam pentru marea colectare !!!
* Cum ii putem bucura pe cei dragi? Prin colectarea unor pachete-surpriza care sa contina carti, dulciuri, produse cu specific pascal proaspete(cozonaci, oua, figurine,fructe,s.a.), obiecte de imbracaminte curate (in special: pijamale, camasi de noapte, capoate,s.a.)
* Fiecare pachet sa contina: numele celor ce doneaza (daca doresc) si cui se adreseaza (ex: femeie, 70 de ani) sa putem inmana pachetele donatorilor la persoanele potrivite.
* Aceste pachete vor merge la fundatii si adaposturi pentru batranii din Galati in per.30 aprilie – 7 mai 2013.
* Cadrele didactice care doresc sa se implice in proiect si  sa mearga impreuna cu noi sa inmaneze pachetele si pregatesc si programe-cultural artistice (cum am facut si in anii trecuti) sunt invitati sa se inscrie din timp la:
    CCSG, Str.Brailei, Nr.134, sau pe mail: angela_baciu@yahoo.com
* Pe parcursul strangerii pachetelor, va vom anunta programul desfasurarii acestui eveniment caritabil.
 
De la suflet pentru suflet! Sa fim alaturi de cei batrani si singuri!
 
              “ CCSG impreuna cu minunatul colectiv al acestei institutii, oameni care nu uita niciodata de suferintele celor mai putini norocosi ai sortii, s-au gandit sa ofere de sarbatorile pascale (dar si cu alte ocazii) daruri cu suflet, momente artistice si zambete batranilor singuri, ca respect si pretuire pentru faptul ca noi existam datorita lor”
                                            Declara D-ul ec.Ovidiu Ioan Manole – Director CCSG
 
            “Sunt sigura ca vom reusi si in acest an, impreuna cu voi cei cu suflete uriase, sa fim alaturi de acesti batrani minunati, sa le aducem putin zambet pe buze, o incurajare si o licarire de speranta!…”
                                           Angela Baciu – consilier cultural, scriitor
(foto: angela baciu
in imagine: bunica Trandafira Susanu – in memoriam)
de florii 11 bunica

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.