Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eveniment caritabil @ Galati

0
Eveniment caritabil
 
          ,,UN MĂRŢIŞOR pentru… SĂNĂTATEA lui FILIP”
 
DOROBĂŢ FILIP-ŞTEFAN în vârstă de 3 ani, a fost diagnosticat la naştere cu tetrapareză spastică.
Timp de doi ani, a urmat terapie recuperatorie la Spitalul  ,,Dr. Victor Gomoiu” din Bucureşti şi la Spitalul de Psihiatrie ,,Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu.
În urma procedurilor de evaluare, a tratamentului recuperator şi a terapiei bojta, s-au observat progrese în evoluţia psihomotorie a copilului.
Abia acum, la 3 ani, Filip poate ţine în mână obiecte uşoare şi se deplasează ,,de-a buşilea”, este un copil extraordinar de bun si frumos!!!!
În discuţiile avute cu mama copilului, CRISTINA DOROBĂŢ(date de contact; 0741030146, e-mail; cristina24dorobat@yahoo.com), am aflat că lunar i-a fost necesară pentru tratamentul de recuperare şi transport la spitalele din Bucureşti şi Sibiu, suma de 2000 lei. Familia a fost ajutată în 2012, cu bani, obţinuţi din spectacolul caritabil organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Galati, dar şi de la persoane fizice.
Copilul, pentru a putea să se deplaseze, trebuie să suporte o operaţie de spasticitate, operaţie care se face la Chişinău şi pentru care este necesară suma de …1800 euro.
Sa il ajutam fiecare cum putem!!!!
Grădiniţa nr. 9 Galaţi şi Grădiniţa nr. 40 Galaţi (structură) – director prof. Ioana Mardare, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi – director ec. Ovidiu Manole si scriitoarea Angela Baciu se va implica în acest caz, organizând în perioada 28 februarie-10 martie 2014, o expoziţie de mărţişoare cu vânzare, în scop caritabil :
      ,,UN MĂRŢIŞOR pentru… SĂNĂTATEA lui FILIP”,
 
acţiune ce face parte din proiectul educaţional:  ,,IUBEŞTE şi DĂRUIEŞTE!”,
 
Coordonat de prof. Diana Şoimu şi scriitoarea Angela Baciu .
Despre expozitie:
  • Expoziţia va fi organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi (et.I) şi la Grădinita nr. 9 Galaţi.
  • Perioada expozitiei: 03 – 15 martie 2014, et.I, CCSG
  • Expozitia cuprinde: martisoare, felicitari, desene, obiecte din diferite materiale realizate de micutii artisti.
  • Deschidere: 03 martie 2014, ora 10.00 la CCSG
 eveniment caritabil
* Un eveniment in colaborare cu
Uniunea Scriitorilor din Romania, Filiala/Reprezentanta Iasi
 
                                ***
Banii colectaţi, vor fi viraţi în contul:
RO23RZBR0000060014754358 – titular cont Silviu Dorobăţ.
Oameni cu suflet mare !!!
Cumpărând un mărţişor, îl puteţi ajuta pe Filip, să facă primii paşi!!!!!
SA FIM OAMENI  !!!!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.