Eveniment caritabil @ Galati

0
Eveniment caritabil
 
          ,,UN MĂRŢIŞOR pentru… SĂNĂTATEA lui FILIP”
 
DOROBĂŢ FILIP-ŞTEFAN în vârstă de 3 ani, a fost diagnosticat la naştere cu tetrapareză spastică.
Timp de doi ani, a urmat terapie recuperatorie la Spitalul  ,,Dr. Victor Gomoiu” din Bucureşti şi la Spitalul de Psihiatrie ,,Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu.
În urma procedurilor de evaluare, a tratamentului recuperator şi a terapiei bojta, s-au observat progrese în evoluţia psihomotorie a copilului.
Abia acum, la 3 ani, Filip poate ţine în mână obiecte uşoare şi se deplasează ,,de-a buşilea”, este un copil extraordinar de bun si frumos!!!!
În discuţiile avute cu mama copilului, CRISTINA DOROBĂŢ(date de contact; 0741030146, e-mail; cristina24dorobat@yahoo.com), am aflat că lunar i-a fost necesară pentru tratamentul de recuperare şi transport la spitalele din Bucureşti şi Sibiu, suma de 2000 lei. Familia a fost ajutată în 2012, cu bani, obţinuţi din spectacolul caritabil organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Galati, dar şi de la persoane fizice.
Copilul, pentru a putea să se deplaseze, trebuie să suporte o operaţie de spasticitate, operaţie care se face la Chişinău şi pentru care este necesară suma de …1800 euro.
Sa il ajutam fiecare cum putem!!!!
Grădiniţa nr. 9 Galaţi şi Grădiniţa nr. 40 Galaţi (structură) – director prof. Ioana Mardare, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi – director ec. Ovidiu Manole si scriitoarea Angela Baciu se va implica în acest caz, organizând în perioada 28 februarie-10 martie 2014, o expoziţie de mărţişoare cu vânzare, în scop caritabil :
      ,,UN MĂRŢIŞOR pentru… SĂNĂTATEA lui FILIP”,
 
acţiune ce face parte din proiectul educaţional:  ,,IUBEŞTE şi DĂRUIEŞTE!”,
 
Coordonat de prof. Diana Şoimu şi scriitoarea Angela Baciu .
Despre expozitie:
  • Expoziţia va fi organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi (et.I) şi la Grădinita nr. 9 Galaţi.
  • Perioada expozitiei: 03 – 15 martie 2014, et.I, CCSG
  • Expozitia cuprinde: martisoare, felicitari, desene, obiecte din diferite materiale realizate de micutii artisti.
  • Deschidere: 03 martie 2014, ora 10.00 la CCSG
 eveniment caritabil
* Un eveniment in colaborare cu
Uniunea Scriitorilor din Romania, Filiala/Reprezentanta Iasi
 
                                ***
Banii colectaţi, vor fi viraţi în contul:
RO23RZBR0000060014754358 – titular cont Silviu Dorobăţ.
Oameni cu suflet mare !!!
Cumpărând un mărţişor, îl puteţi ajuta pe Filip, să facă primii paşi!!!!!
SA FIM OAMENI  !!!!

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează