Eglantina Becheru inaugurează ArtHouse Central

0

Eglantina Becheru este artistul plastic ales să inaugureze ArtHouse Central, cel mai nou concept de cultură alternativă din România care se va lansa pe data de 31 mai la Iași.

ggggggggg

Dacă în anul 2012 a lansat conceptul de sânge verde în artă prin expoziţia Pure Green Blood, ideea merge mai departe, 30 de tablouri înscrise în acest concept putând fi analizate îndeaprope la etajul 6 din Moldova Mall. La cei 21 de ani este apreciată pentru spectacolele de dans şi pictură susţinute, dar şi pentru efervescenţa creatoare. Între impresionism şi suprarealism, stilul ei propriu se remarcă prin fiorul sălbatic de care este străbătută culoarea. Instinctul şi abia apoi raţiunea susţin forma, sinceritatea emoţiilor şi nu filtrul gândirii, arta, nu matematica, distorsionarea şi nu reprezentarea realităţii sunt principiile care îi asigură Eglantinei Becheru autenticitatea. Sau ceea ce ea numeşte „soulstorming”.

Pe lângă expoziţiile de pictură şi proiectele artistice, fata cu sânge verde are un background demn de luat în seamă, fiind pe rând, brand ambassador Intact Media Group, brand ambassador Revista Cariere, realizator emisiune radio şi arhitect de imagine, aducând laolaltă noţiunile de artă şi PR.

ArtHouse Central va pune la dispoziția publicului un spațiu cultural și artistic alternativ, îmbinând cinemaul de artă cu evenimente conexe precum spectacole de teatru, concerte live, operă, galerie de artă, lansări de carte, evenimente educative, stand-up comedy, oferind un spațiu unic de socializare. Accesul în ArtHouse Iași se va putea face cu ajutorul liftului interior din Moldova Mall, în fiecare zi începând cu ora 9:00, iar intrarea este gratuită.

afis (1)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează