Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ediția 2018 a festivalului de sport și sănătate „Cea mai mare oră de sport” ajunge la Iași, în data de 11 august

0
  • 12 ore de sport și mișcare în aer liber cu participare gratuită;

  • Clase de fitness susținute de unii dintre cei mai buni instructori naționali și internaționali, volei, baschet, ping-pong, shooting gate de fotbal;

  • Testări de vehicule electrice – trotinete, biciclete și motociclete electrice, mopede, hoverboard-uri și drift trike-uri;

  • Cursuri de prim ajutor, sesiuni de înfrumusețare și remodelare corporală și testări medicale;

  • 35.000 de persoane prezente la cele 2 evenimente „Cea mai mare oră de sport” organizate în acest an la Ploiești și Brașov;

  • O cauză socială susținută de Fundația Telekom.

Festivalul de sport și sănătate „Cea mai mare oră de sport” ajunge pentru prima dată la Iași. Sâmbătă, 11 august 2018, timp de 12 ore, Piața Palat va îmbina armonios istoria, cultura și sportul. Toți cei care doresc să participe la activități sportive în aer liber sunt așteptați la evenimentul care încheie ediția 2018 a festivalului organizat de Telekom Romania, în parteneriat cu Smartatletic, GetFIT, BTL România, Crucea Roșie, Freewheel și Eboda.

Festivalul „Cea mai mare oră de sport” este parte din campania „Mișcarea face bine”, powered by Telekom Sport, și are 8 ani de tradiție, perioadă în care a fost organizat în diferite orașe ale României. Anul acesta, peste 35.000 de persoane au fost prezente la evenimentele organizate în Ploiești și Brașov.

Festivalul de sport și sănătate „Cea mai mare oră de sport” nu este organizat întâmplător la Iași. În perioada aprilie-mai 2018 am realizat studiul „Atitudini și comportamente ale românilor legate de sport”, prin care ne-am dorit să aflăm unde și-ar dori românii să aibă loc această inițiativă. Orașul Iași a înregistrat un indice de preferință de 30,1% în rândul respondenților. Suntem bucuroși că unul dintre cele mai mari orașe ale României a răspuns invitației de a fi gazda acestui eveniment și că putem să oferim locuitorilor din această regiune oportunitatea de a face mișcare în aer liber alături de profesioniști”, a declarat Ionela Păunică, Director Executiv, Fundația Telekom Romania și Expert PR, Telekom Romania.

Participanții pot alege între a juca volei, baschet, ping-pong sau a-și încerca priceperea la shooting gate-ul de fotbal. În paralel, cei care vor să se antreneze alături de unii dintre cei mai buni instructori naționali și internaționali, pot participa la clase de fitness – Steel Combat, Kangoo Jumps, Zumba, Aerobic, Functional Training, Capoeira, Rebound, Fight Klub Khai Bo, Steel Tonic și Cycling. În cadrul claselor vor fi organizate concursuri, iar cei mai activi vor fi răsplătiți cu premii din partea Telekom Romania.

Tehnologia va fi și ea prezentă la festival, cei pasionați vor putea testa vehicule electrice – trotinete, biciclete și motociclete electrice, mopede, hoverboard-uri și drift trike-uri puse la dispoziție de Freewheel.

Pentru cei care vor să se relaxeze, vor fi zone special amenajate, unde vor putea lua parte la cursurile demonstrative de prim ajutor susținute de reprezentanții Crucea Roșie Română sau la sesiunile de înfrumusețare și remodelare corporală și testările pentru depistarea sindromului de moarte subită cardiacă, oferite de BTL România Aparatură Medicală.

Toate activitățile din cadrul festivalului „Cea mai mare oră de sport” sunt gratuite.

La ediția de anul acesta a festivalului, Fundația Telekom Romania a susținut prin fondurile donate cauza socială a Elenei Bunea, singurul pacient din România în viață diagnosticat cu Sindromul Berdon. Elena are nevoie de 400,000 £ pentru operația de transplant de intestin pe care o poate face într-un centru medical specializat din Birmingham.

Persoanele care vor să se alăture acestei cauze pot face donații și în ziua evenimentului, la cortul special amenajat, dar și prin intermediul Fundației Telekom, în contul bancar – RO54INGB0001008182678910, cod de identificare fiscală 23642689, menționând “donație pentru Eli”.

Studiul „Atitudini și comportamente ale românilor legate de sport” a fost realizat online, pe un eșantion reprezentativ național urban de 1040 persoane cu vârste între 18-55 ani. Colectarea datelor a avut loc în perioada 27.04.2018 – 08.05.2018.

Indicele de preferință este o scalare a procentelor de preferință, între 0% și 100%, unde preferința cea mai mare devine 100% și cea mai mică devine 0%. Restul localităților capătă valori între 0% și 100%, în funcție de preferința pentru fiecare.

*

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.

Despre Fundația Telekom Romania

Fundația Telekom Romania este o organiație non-profit organization care susține mai multe categorii de persoane aflate în situații speciale, cauze sociale, copii diagnosticați cu boli grave, tineri talentați, și care răspunde solicitărilor umanitare provocate de calamități naturale. Fundația Telekom Romania este în mod activ implicată în identificarea oportunităților, dar și în rezolvarea situațiilor sociale dificile care apar în interiorul comunității.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.