Echipele de la A.I.Cuza Iași au fost cele mai bune în Campionatele Naționale Universitare organizate de Student Sport

0

Echipa Student Sport a spus “Stop joc!” Campionatelor Naționale Universitare dela Iași ce au avut loc în Sala Polivalentă în această săptămână. Desfășurate în paralel la fotbal și baschet 3×3, acestea au strâns 22 de echipe din Iași, Oradea,  Craiova, Târgu Jiu, Galați, Bacău, Pitești. Cea mai bine reprezentată universitate a fost Alexandru Ioan Cuza din Iași, care a câștigat locul I la toate sporturile, urmată de Universitatea Dunărea de Jos Galați pe locul al II-lea la baschet masculin și feminin și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Iași la fotbal.

Atmosfera a fost încinsă pe durata competițiilor, publicul a aclamat la fiecare gol sau coș, a dezaprobat decizii ale arbitrilor, a aplaudat atât învingătorii cât și învinșii. Dominată de fair-play, competiția a permis jucătorilor să se împrietenească, să se susțină între ei în meciurile dificile, să se distreze la serile sociale.

La finalul competițiilor zonale, Iași fiind ultimul oraș unde au avut loc calificări, situația pentru Turneele Finale de la baschet din București (14-17 mai) și fotbal din Iași (21-24 mai) este următoarea:

Fotbal:
1. Universitatea Politehnică București
2. Academia Tehnică Militară București
3. Universitatea Lucian Blaga Sibiu
4. Universitatea Transilvania Brașov
5. Universitatea de Vest Timișoara
6. Universitatea Aurel Vlaicu Arad
7. Universitatea de Agronomie Iași
8. Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași

Baschet masculin:
1. Universitatea din București
2. Universitatea de Medicină și Farmacie București
3. Universitatea Lucian Blaga Sibiu
4. Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești
5. Universitatea din Oradea
6. Universitatea de Vest Timișoara
7. Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași
8. Universitatea Dunarea de Jos Galați

Baschet feminin:
1. Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir București
2. Universitatea din București
3.Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj
4. Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia
5. Universitatea Politehnică din Timișoara
6. Universitatea de Vest Timișoara
7. Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași
8. Universitatea Dunărea de Jos Galați

Asociația Student Sport România desfășoară Campionatele Naționale Universitare împreună cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului prin Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, având ca parteneri Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Federaţia Română de Fotbal. La Iași, parteneri locali sunt Casa de Cultură a Studenților, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Iași, Primăria Municipiului Iași, Fundația Sportului Ieșean. Evenimentul este susținut de Toyota și Coca Cola. Mai multe detalii se găsesc pe www.studentsport.ro și pe facebook.com/StudentSport.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează