Echipa Provident a făcut cele mai multe valuri la Swimathon Iași 2014

0

Echipa Provident Financial România a înotat cele mai multe ture de bazin, respectiv 69, și a strâns cea mai mare sumă din donații, peste 13.000 de lei, la ediția din acest an a competiției de strângere de fonduri Swimathon Iași.

Banii vor fi folosiți pentru susținerea a 33 de copii defavorizați din centrul de plasament Bucium, ca parte a proiectului Căsuța dintre Coline, o iniţiativă a unui grup de ieşeni care îşi doresc să le ofere copiilor instituţionalizaţi oportunităţi de integrare socială şi mijloacele pentru o copilărie decentă. Proiectul este susținut în mod constant de mai bine de 60 de angajați Provident.

Rezultatul nostru de astăzi este dovada clară că atunci când crezi şi pui suflet se poate îndeplini orice lucru frumos! Cred că ne putem strădui mai mult şi mai mulți ca prin mijloacele pe care le avem la dispoziție să le oferim ceva mai bun celor de lângă noi. Mi-aş dori ca toţi copiii să aibă parte de aceeaşi copilărie fericită ca băiețelul meu de 3 ani și mă bucur că, prin eforturile noastre și prin contribuția donatorilor, cu precădere colegi din Provident, putem aduce un zâmbet pe fața acestor copii,“ a spus Cătălin Vătămănelu, managerul regional pentru Iași al Provident și membru al echipei care înoată la Swimathon Iași pentru al treilea an consecutiv.

Patru dintre înotătorii echipei Provident au fost copii voluntari: Miruna (12 ani), Rareş (11 ani ), Elena şi Iustin (9 ani), legitimaţi de Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern şi multipli campioni la diverse competiţii naţionale de nataţie. Acestora li s-au adăugat 3 angajați Provident: Cătălin Vătămănelu şi Silviu Mateiciuc, care au participat direct în competiţie, respectiv Laurenţiu Calistru, care s-a ocupat de strângerea de fonduri.

Rezultate Swimathon Iasi 2014

În cei peste 8 ani de când este prezentă în România, Provident a investit peste 700.000 euro în activități de responsabilitate socială. Compania își încurajează constant angajații și agenții să se implice personal în acțiuni umanitare și să identifice nevoile comunitare din zona în care își desfășoară activitatea. Compania are o politică de dublare a sumelor donate de angajați, prin intermediul căreia a donat până în prezent peste 50.000 de euro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.