Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Duncan Foord – in premiera in Romania cu workshop-ul The Developing Teacher @ Gura Humorului

0

Asociația 7×7 pentru Educație  împreună cu Asociația Deschide Inima și Fundația Te Aud România propun în premieră în România workshop-ul The Developing Teacher

 Asociația 7×7 pentru Educație împreună cu Asociația Deschide Inima și Fundația Te aud România, organizează workshop-ul “The Developing Teacher” ce vizează exemple de bune practici în educație și identificarea unor soluții inovatoare de învățare, predare, formare și dezvoltare. Activitatea va fi susținută în premieră în România de Duncan Foord, directorul școlii OxfordTELF, cu sediu în Barcelona și Praga.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 Mai 2015, începând cu ora 09:30,  la hotelul Best Western Bucovina – sala Mesteacănul,Gura Humorului. Profesorii vor primi la final un certificat de participare semnat de invitatul nostru și vor putea să-și achiziționeze și cartea ce stă la baza evenimentului.

Evenimentul se adresează tuturor dascălilor ce conștientizează că simpla transmitere de informații nu mai este suficientă, debutanților ce se întreabă dacă pierderea propriei identității și a personalității este calea spre o carieră de succes și chiar studenților care doresc să știe cum să devină dascăli autentici.

Duncan Foord, Autorul cărții The Developing Teacher publicată de DELTA Publishing în 2009, învață și antrenează profesori de peste 30 de ani, în Spania, UK, Franța și Republica Cehă, susținând frecvent conferințe, în special în domenii ce țin de dezvoltarea profesorilor, leadership și management în ELT ( English Language Teaching). In ceea ce privește primul său workshop în România, acesta ne declară: “Ne dezvoltăm ca profesori odată cu lumea din jurul nostru. Sunt încântat că pot avea șansa de a lucra pentru prima dată cu colegii români și sunt nerabdător să descopăr provocările cu care se confruntă aceștia în sistem. Îmi doresc să ofer un cadru de reflecție potrivit pentru găsirea unor răspunsuri cât mai clare pentru problemele întâmpinate, uneori, zi de zi.”

 afis

Evenimentul este organizat la inițiativa dnei Cristina Pupăză, profesor de engleză cu peste 30 de ani experiență și în același timp Președinte al Asociatiei 7×7 pentru Educație. „Pentru a crea o comunitate de formatori eficienți în educație e nevoie de cel puțin 7×7 dascăli  dornici să devină agenți activi în  propria lor carieră,  conștienți de nevoia de a începe schimbarea cu ei înșiși și încrezători în propriile abilități de a se dezvolta  și de a-i inspira și pe alții s-o facă, folosind ca model activitățile practice sugerate de Duncan Foord in cartea sa cu titlul sugestiv ” The Developing Teacher”, un manual ideal pentru dascălii ocupați, dar preocupați de propria lor dezvoltare profesională.’’ ne spune aceasta.

Aflat la prima ediție, workshop-ul își propune să pună bazele unei comunități focusate pe o dezvoltare continuă a educației în școlile românești. ”Educația este crucială în dezvoltarea comunității din jurul nostru, a societății in care trăim. Venirea lui Duncan Ford în România pentru prima dată, reprezintă o oportunitate extraordinară pentru dezvoltarea profesională a formatorilor din mediul educațional românesc și suntem mândri că am reușit să punem umărul la realizarea acestui eveniment.” declară Gabriela Popescu – fondator Fundația Te Aud România.

Înscrierile se pot face pe adresa www.7x7edu.com, iar accesul în sala va fi pe bază de invitație în valoare de 50 de lei.

Eveniment organizat de Asocația 7×7 pentru Educație împreună cu Asociația Deschide Inima și Fundația Te Aud România.

Sponsor eveniment: Tipografia Smart, Fundația Te Aud Romania

Despre Asociția 7×7 pentru Educație

Scopul Asociaţiei 7×7 pentru Educaţie este să contribuie la constituirea unei comunităţi de oameni eficienţi şi de formatori de opinie în educaţie, la graniţa dintre şcoli şi ONG-uri. 7×7 înseamnă 7 membrii fondatori care lucrează 7 zile pe săptămână, atât online cât şi faţă-în-faţă, pentru construirea unei comunităţi de învăţare formată din copii şi adulţi (familii întregi, dacă este posibil), interesate în domeniul educaţiei bazate pe valori.

Desspre Fundația Te Aud România

Fundatia Te Aud Romania a fost infiintata la finele anului 2014, avand drept scop sprijinirea, imbunatatirea conditiilor de viata a copiilor si tinerilor defavorizati, sustinerea si promovarea tinerilor talentati in diverse domenii, sprijinirea si promovarea sportului. Viziunea Fundatiei este de a-I oferi sansa fiecarui copil din Romania de a fi cea mai buna versiune a sa. Misiunea Fundatiei se bazeaza pe mediu educational imbunatatit, auto-cunoastere si dezvoltare personală.

Despre Asociația Deschide Inima – Învață să trăiești

Nu este deajuns să investim în lucruri, investim în generațiile viitoare. Subiectul acțiunii asociatiei Deschide Inima este omul. Valorile pe care le promovează sunt relațiile umane, comunicarea și responsabilitatea. Am fondat Deschide Inima, ca fiind atelierul de reconfigurare a caracterelor noastre și a celor din jurScopul asociației este de a promova în formele cele mai potrivite și mai eficiente, principiile morale de muncă și viață și de a naste noi valori spirituale. În 2012 Asociatia Deschide Inima a încheiat un parteneriat cu Fundația ProPrietenia Arad și Friendship Fundation UK, ce are ca scop  promovarea actiunilor de prevenire a traficului de persoane. Nu mai rămâne decât un singur lucru: Învață să traiești!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.