Donarea de echipamente de ultimă generație pentru Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Galați.

0

Un nou sprijin din partea ArcelorMittal Galați pentru Spitalul Județean de Urgență Galați

ArcelorMittal Galați continuă să sprijine sistemul medical local prin donarea de echipamente de ultimă generație pentru Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Galați.

life monitors

În ultimele luni din 2016  compania a achiziționat și a donat patru monitoare de funcții vitale, patru seturi de laringoscoape și o targă hidraulică pentru Secția de Terapie Intensivă, lupe binoculare de înaltă rezoluție și instrumentar de micro-chirugie pentru Secția de Chirurgie Plastică și Reparatorie precum și trei tărgi de transport pentru Unitatea de Primire Urgențe.

De asemenea, ArcelorMittal Galați a contribuit la efortul comunității de a dota Maternitatea „Buna Vestire”  prin achiziționarea a două incubatoare moderne pentru nou – născuții prematuri.

 „În Combinat prioritară este Securitatea și Sănătatea în Muncă, așadar este firesc să extindem acest interes și pentru calitatea serviciilor medicale din comunitate”, a declarat Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galați. „Deși ne luptăm pentru a depăși dificultățile actuale, eforturile noastre de a sprijini sănătatea și educația din comunitate vor continua în următorii ani.”

În 2017 compania va continua să investească în Secția de Terapie Intensivă, Secția de Chirurgie Plastică și Reparatorie și Unitatea de Primire Urgențe și va relua sprijinul acordat Secției de Ortopedie, lansând simultan și o serie de proiecte noi dedicate Secției de Neurochirurgie, toate din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați.

hydraulic strecher

Despre ArcelorMittal

ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică şi minieră din lume, prezentă în peste 60 de ţări, în 19 dintre acestea având unităţi proprii de producţie. Ne ghidăm după o filosofie de producere a oţelului într-o manieră sigură şi sustenabilă şi suntem cei mai importanţi furnizori de oţel de calitate pentru toate pieţele industriei siderurgice, incluzând sectorul auto, de construcţii, de electrocasnice, de ambalare, cu centre de dezvolare şi cercetare de talie mondială şi reţele de distribuţie foarte bine dezvoltate.

Prin valorile sale de bază – sustenabilitate, calitate şi leadership – ArcelorMittal funcţionează într-un mod responsabil, respectând sănătatea, securitatea în muncă şi bunăstarea angajaţilor, contractorilor şi a comunităţilor în care operează. Considerăm că oţelul este un material al vieţii, care stă la baza lumii moderne, de la linii de cale ferată, la automobile, până la maşini de spălat. Ne bazăm pe un proces de cercetare continuă şi producem tehnologii şi soluţii bazate pe oţel, care cresc eficienţa energetică a multora dintre produsele şi componentele pe care le folosim în viaţa de zi de zi.

Suntem unul dintre primii cinci producători de minereu de fier şi de cărbune metalurgic, iar operaţiunile noastre miniere reprezintă o parte esenţială a strategiei noastre de dezvoltare. Avem un portofoliu de zăcăminte de minereu de fier şi de cărbune diversificat din punct de vedere geografic şi suntem poziţionaţi strategic pentru a putea aproviziona propriile unităţi de producţie a oţelului, precum şi clienţii externi. Deşi operaţiunile noastre de producţie sunt prioritare, reţelele de furnizare pentru clienţii din afara companiei cresc odată cu noi.

În 2015, ArcelorMittal a înregistrat venituri de 63,6 miliarde USD şi o producţie de oţel de 92,5 milioane de tone, iar producţia de minereu de fier a fost de 62,8 milioane de tone.

ArcelorMittal este cotat la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Luxemburg (MT) şi la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid şi Valencia (MTS).

Pentru mai multe informaţii despre ArcelorMittal accesaţi: http://corporate.arcelormittal.com/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.