Distracţie şi voie bună la Caravana BookLand, în Vaslui

0

 Ca să ai cu ce!

Racoarea de afară nu îi împiedica să se distreze în acestă saptamână pe cei din Caravana BookLand din Vaslui. Unde? In Silver Mall. Facepainting, cavaleri şi prinţese, Albă ca Zapada şi mult îndrăgitele personaje Disney îi vor distra cu siguranţă pe copii. Caravana BookLand ii aşteaptă aşadar în fiecare după amiază din acestă saptamână în număr cât mai mare să va distrati împreună cu personajele din cărţile Caravanei BookLand.

Asadar, pentru o saptamână minunată va recomand BookLand!

Ai cu ce te lăuda?Vino în Caravana BookLand, unde găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante.

     “Ajunşi la cea de-a doua colaborare, suntem bucuroşi să găzduim în Silver Mall Vaslui, acest eveniment mult aşteptat cu nerăbdare de cititori, Târgul de Carte Bookland. Avem încă o dată plăcerea de a sprijini organizatorii evenimentului îmbinând în cadrul mallului activităţi distractive şi recreative cu cele educaţionale şi culturale.

Astfel, ne deschidem larg porţile celor pasionaţi de lectură, iubitorilor de cunoaştere şi tuturor celor care doresc să redescopere universul minunat al cărţilor!” declară Cristina Stavarachi, Marketing Manager Silver Mall.

    “Anul acesta, BookLand revine și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregătit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic până la cel mai mare”, Coordonator  BookLand.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cărtii, te aşteptăm în comunitatea BookLand. Alătura-te şi tu cu un LIKE:  https://www.facebook.com/targdecarte

BL_Bannerweb_Vaslui_339x480px_static1

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează