Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Directioneaza 2% pentru copiii si tinerii aflati in situatii dificile de viata! – Mai ai doar trei zile!

0

Sprijinul tau schimba calitatea vietii copiilor pe care ii ajuti !

Printeaza, completeaza cu datele personale si semneaza!
declaratia 230 sau declaratia 200 

pana la 25 mai. Depune-o personal sau trimite-o prin posta, recomandat, catre Directia Finantelor Publice unde ai domiciliul stabil.

unnamed
Atentie!
Daca nu ai timp sa mergi la Finante sau la Posta, pentru a veni in sprijinul tau, transmite formularele catre noi urmand sa le colectam si depunem la Administratia Financiara.
Ne poti transmite pe mail, scanate, formularele daca e mai simplu pentru tine. Pentru mai multe informatii, ne poti contacta la adresa de e-mail: comunicare@inimadecopil.ro sau telefon 0742135824.
Iti multumim din inima!
Gestul tau face diferenta in vietile copiilor pe care ii ajuti!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.