„Dicţionar auafed 2”, Doru Ciocanu: o carte Science Fiction, cu istorii scurte despre Moldova şi alte universuri

0

Dictionar-Auafed-2-Doru-Ciocanu
Anul 2015
Autor: Doru Ciocanu
Editare: URMA ta
208 pag. Format 210×150. Broșată. ISBN 978-9975-9963-9-6

Doru Ciocanu este autorul cărţii „Dicţionar auafed“, dispărută din librării.

Doru Ciocanu (născ. 1968) își anunţă reintrarea în literatură, după o tăcere impardonabilă de aproape 20 de ani. În 1996, după lansarea ediţiei întâi a „Dicţionarului auafed”, el s-a retras inexplicabil din literatură, fără să fi intrat în ea.

Autorul consideră că orice enunţ nu numai din această carte, dar și în general din lume este adevărat. Chiar dacă unele par trăznite. Pentru că dacă nu ar fi, nu ar fi fost enunţat. Cu această ediţie a „Dicţionarului…” sunt relansate lucrările de descoperire a unor noi lumi teoretice.

Cartea „Dicţionar auafed 2” este disponibilă acum în librăriile „Cartier”, „Pro Noi”, „Bestseller.md”, „Librarius”.

LA ÎNCEPUT A FOST GÂNDUL
Și abia apoi Cuvântul. Și mult mai târziu Cuvântul scris

Multe afirmații din această carte sunt plăsmuiri, altele sunt adevăruri. Care sunt adevărate și care nu, până la urmă nu se știe. Acea linie ce desparte adevărul de fantezie este extrem de subțire, pe alocuri chiar inexistentă. Dacă am accepta-o ca inexistentă, atunci și viața poate ne-ar deveni mai vie, mai colorată, cu o doză mai mare de mister.

Se poate întâmpla ca unele scorniri enunțate între aceste pagini peste ani să devină adevăruri. Și atunci, vom ști cu siguranță că orice trăsnaie rostită, orice idee trecută prin orice cap, mai devreme sau mai târziu, se materializează sau deja există undeva în Univers. Sau pe Pământ.

Doru Ciocanu

„Dicţionarele se citesc, de obicei, în închisoare. Dar dicţionarul acesta trebuie citit în libertate”.

Igor Guzun, Director „URMA ta”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează