Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Descoperiți un Moinești „altfel”!

0

Asociația Grup Local de Initiațivă pentru Tineret vă invită la doua ediție a Festivalului de Artă Urbană – GLIT Fest, care va avea loc în Parcul Băi, în perioada 22 -23 septembrie 2018

Acest eveniment este despre tineri nonconformiști, experiențe inedite, distracție și relaxare, ce oferă în mod gratuit alternative culturale pentru petrecerea timpului liber în natură și promovează dezvoltarea urbană durabilă.”(Claudia Apostu, președinte GLIT).

GLIT Fest este un nou concept de proiect ce reflectă personalitatea tinerilor din Moinești si promite două zile de experimente culturale și abordări noi ale unor workshopuri de dezvoltare personală: public speaking, antreprenoriat, social media, blogging etc. Scopul proiectului este educația prin artă si creație, prin implicarea tinerilor în evenimente culturale şi promovarea artiştilor locali, oferindu-le o rampă de lansare şi oportunități crescute de vizibilitate.

Acest festival al culturii în natură este coordonat de un grup de tineri voluntari entuziaști de la Asociația Grupul Local de Inițiativă pentru Tineret, care se implică activ în viața comunității, în parteneriat cu UAT – municipiul Moinești.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.