Descoperă puterea Inspiratore a Legăturii Materne –   Conferinţă Motivaţională  – Cinema City , 15 iunie 2024, începând cu ora 11.00  

0

” Mulţumesc Mama” – Prima conferinţă motivaţională dedicata mamei –  legătura maternă și impactul profund pe care aceasta îl are asupra dezvoltării personale și profesionale.

Despre eveniment:

Galați, [15/06/2024] un eveniment excepțional care celebrează puterea și influența incontestabilă a mamelor în viețile noastre. Conferința Motivatională „Mulțumesc, Mamă” este un eveniment dedicat inspirației și recunoștinței față de figura maternă și rolul său esențial în formarea noastră ca indivizi și în societatea noastră.

Pentru prima dată în România, ONG-urile care susţin mamele, vor fi premiate sâmbătă, 15 iunie 2024, începând cu ora 11.00 la Cinema City Galați.

Invitați remarcabili, influenceri, experți și specialiști, vor împărtăși povești de viață, lecții învățate și perspective inspiraționale. 

Cele patru paneluri ale evenimentului, 

”Omul de azi mulțumește mamei!”

” Mama în business”

”Universul și mama”

”Mama a invins! ” 

”Specialistul despre mama” 

200 de participanții vor avea oportunitatea să descopere și să exploreze diferite aspecte ale influenței mamei, să reflecteze asupra recunoștinței, să se motiveze, să îmbrățișeze puterea pozitivă a relației cu mama lor și a rolului lor ca părinți.

Conferința Motivatională „Mulțumesc, Mamă” se profilează nu doar ca un eveniment caritabil, ci ca un catalizator al schimbării, momentul în care redefinim educația, transformând provocările actuale în oportunități pentru viitor. 

Parteneriatul cu Asociația Solidaritate și Egalitate în campania „We Are Halfa generat, încă de la lansarea sa, din martie 2023, un impact important în societatea românească.

La începutul acestui an, femeile acționari sau asociați în firmele din România reprezentau 36,5% din total.

Obiectivul principal al campaniei lansate de Asociația Solidaritate și Egalitate, în parteneriat cu TUDOR Communications, este de a promova la nivel național egalitatea de gen, combaterea discriminării și violenței împotriva femeilor, susținerea implicării acestora în mediul economic, antreprenorial și politic.

O mișcare menită să atragă atenția asupra inegalității de gen care persistă în multiple forme la nivelul societății. Egalitatea de gen nu este doar un drept fundamental, este fundația atât de necesară pentru o lume solidă și sustenabilă. Suntem încă departe de obiectivele propuse pentru anul 2030.

Campania își propune să creeze un val de conștientizare pe tema egalității de gen, diversitate și incluziune – o tendință internațională

Când discutăm despre problema egalității de gen, ne lovim doar de procente revoltătoare. Tindem să uităm de viețile ascunse ale femeilor în spatele numerelor, de cum se simt sau arată ele. Campania tansformă conceptul de „Procent” într-un statement, un manifest pentru recăpătarea „întregului” femeilor, pentru ca ele să se simtă în siguranță, prețuite și împlinite în plan profesional și personal, iar societatea să progreseze.

Campania „Nominalizează o Femeie Extraordinară”, încurajează femeile să vorbească public despre realizările lor și să devină parte dintr-o expoziție uriașă intitulată We Are Half care vine la Galați pe 15 iunie 2024 la Conferința Motivatională „Mulțumesc, Mamă”.

Poți nominaliza aici https://wearehalf.org/nominalizeaza/ o #femeie sau o #mamă din #Galati si poți veni la Conferința Motivațională Multumesc Mama din 15 iunie 2024 la Cinema City Romania din Shopping City Galati ca să vedem împreună parte din cele 100 de femei nominalizate pana in prezent. 

10 organizatii non- profit care de-a lungul timpului au susținut  femeia și mama aflată în situații vulnerabile sau de criză din Galați și Brăila vor fi premiate în cadrul evenimentului.

Cum este viaţa unei mame, câte ore din zi munceşte o mama, este sau nu,  epuizata psihic sau fizic mama? Oare are mama nevoie de ajutor?  Toate aceste întrebări își găsesc răspunsurile sâmbătă, 15 iunie 2024, începând cu ora 11.30 la Cinema City Galați.

Beneficiile Evenimentului:

  • creșterea nivelului de conștientizare în privinţa statului de MAMA; 

  • schimbarea mentalității privind educația și creșterea copiilor;

  • înțelegerea și gestionarea emoțiilor femeilor;

  • promovarea şi recunoşterea rolului matern;

  • cresterea gradului de sensibilizare si constientizare;

  • model  de rezilientă şi determinare.

Bilete pe https://www.iabilet.ro/bilete-galati-conferinta-motivationala-multumesc-mama-99065/

Important: sumele colectate din bilete vor fi integral utilizate pentru susţinera terapiilor de recuperare ale copiilor cu dizabilităţi.

Organizatori eveniment: Asociaţia pentru copii cu dizabilităţi Mă Bucur de Viaţă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.