„Daruri de Valentine’s Day” la Galati

0

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR GALATI

Departamentul Cultural Artistic organizeaza o expozitie handmade cu cele mai frumoase felicitari, carti postale, semne de carte, jucarii, desene si schite, flori, arta origami, accesorii, obiecte decorative din diferite materiale (sac, sfoara, funie, rogojina, plasa pescareasca, scoici, s.a.) intitulata:

DARURI DE VALENTINE’S DAY

sau fabricuta de handmade

Lucrarile se primesc pana la data de 10.02.2011

Cei interesati pot aduce minim 8,10 lucrari pentru a participa intr-o expozitie dedicata acestei zile la C.C.Sind.Gl, et.1, Str.Brailei, Nr.134

„Scopul unei asemenea expozitii este de a descoperi tinere talente si ai incuraja in as-i dezvolta arta lucrului manual, incercam sa dam curaj si sa sustinem valorile, mai ales pe cei foarte tineri aflati la inceput de drum.”

Tuturor mult succes!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează