Limba si cultura franceza la Iasi

0

Cursuri de franceza in toamna 2011 la CCF Iasi

Centrul Cultural Francez din Iasi, institutie a Ambasadei Frantei in Romania, organizeaza o noua sesiune de CURSURI INTENSIVE, incepand cu 12 septembrie 2011 (54 de ore, timp de trei saptamani si jumatate), si una de CURSURI EXTENSIVE, in perioada septembrie-decembrie 2011.


Beneficiind de o echipa de profesori de elita si de cele mai moderne metode de predare, Centrul Cultural Francez din Iasi este unicul centru de examen din zona Moldovei care elibereaza diplome si atestate de limba franceza recunoscute international.

Cursurile oferite de CCF Iasi asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant.

Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF-DALF) care certifica utilizarea limbii franceze, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1, C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la CCF Iasi testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ si e-TEFaQ.

NOU !!! Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza cursuri de DELF Junior pentru elevii doritori sa obtina diplomele DELF B1 sau B2, in vederea echivalarii cu proba de Bacalaureat.

Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor, studenti sau specialisti, cu posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international.

Cursurile „à la carte“ se adreseaza persoanelor care doresc o formare personalizata, in functie de obiective precise, cu eficienta maxima. CCF Iasi organizeaza si cursuri de limba romana pentru straini !

Alte beneficii :
– Sali de cursuri echipate cu tehnica moderna
– Abonament gratuit la Biblioteca multimedia a CCF Iasi pentru cursanti, pe durata cursului
– Reduceri de 10% pentru elevi, studenti si pensionari, membri ai aceleiasi familii, grupuri gata constituite
– Posibilitate de plata prin Card
– Reduceri de 15% pentru posesorii de carduri ISIC, IYTC si ITIC
– Reducere pentru cursurile A1 + A2, B2, C1
– Plata in rate lunare
– Prioritate in obtinerea de invitatii la evenimentele culturale ale Centrului Cultural Francez din Iasi

Doriti sa invatati limba franceza sau sa obtineti diplome si atestate recunoscute international ?
Acasa la francezi este locul ideal !
Usile Centrului Cultural Francez din Iasi va sunt deschise !

Inscrierile la cursuri se fac la sediul CCF Iasi, de luni pana joi, de la 09.00 la 12.00, si de la 13.00 la 18.00, vineri de la 9.00 la 16.00. Inscrierile la examenele DELF-DALF, sesiunea 12-13 noiembrie 2011, se fac pana pe vineri, 4 noiembrie.

Pentru informatii detaliate:
E-mail: equipe@ccfiasi.ro
Telefon: 0232.267.637
• Pagina web a CCF Iasi: www.ccfiasi.ro
Direct la sediul CCF Iasi: bd. Carol I nr. 26, Iasi (vizavi de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, langa Arhivele Nationale), in intervalul orar indicat mai sus


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează