Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Limba si cultura franceza la Iasi

0

Cursuri de franceza in toamna 2011 la CCF Iasi

Centrul Cultural Francez din Iasi, institutie a Ambasadei Frantei in Romania, organizeaza o noua sesiune de CURSURI INTENSIVE, incepand cu 12 septembrie 2011 (54 de ore, timp de trei saptamani si jumatate), si una de CURSURI EXTENSIVE, in perioada septembrie-decembrie 2011.


Beneficiind de o echipa de profesori de elita si de cele mai moderne metode de predare, Centrul Cultural Francez din Iasi este unicul centru de examen din zona Moldovei care elibereaza diplome si atestate de limba franceza recunoscute international.

Cursurile oferite de CCF Iasi asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant.

Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome (DELF-DALF) care certifica utilizarea limbii franceze, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1, C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la CCF Iasi testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ si e-TEFaQ.

NOU !!! Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza cursuri de DELF Junior pentru elevii doritori sa obtina diplomele DELF B1 sau B2, in vederea echivalarii cu proba de Bacalaureat.

Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor, studenti sau specialisti, cu posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international.

Cursurile „à la carte“ se adreseaza persoanelor care doresc o formare personalizata, in functie de obiective precise, cu eficienta maxima. CCF Iasi organizeaza si cursuri de limba romana pentru straini !

Alte beneficii :
– Sali de cursuri echipate cu tehnica moderna
– Abonament gratuit la Biblioteca multimedia a CCF Iasi pentru cursanti, pe durata cursului
– Reduceri de 10% pentru elevi, studenti si pensionari, membri ai aceleiasi familii, grupuri gata constituite
– Posibilitate de plata prin Card
– Reduceri de 15% pentru posesorii de carduri ISIC, IYTC si ITIC
– Reducere pentru cursurile A1 + A2, B2, C1
– Plata in rate lunare
– Prioritate in obtinerea de invitatii la evenimentele culturale ale Centrului Cultural Francez din Iasi

Doriti sa invatati limba franceza sau sa obtineti diplome si atestate recunoscute international ?
Acasa la francezi este locul ideal !
Usile Centrului Cultural Francez din Iasi va sunt deschise !

Inscrierile la cursuri se fac la sediul CCF Iasi, de luni pana joi, de la 09.00 la 12.00, si de la 13.00 la 18.00, vineri de la 9.00 la 16.00. Inscrierile la examenele DELF-DALF, sesiunea 12-13 noiembrie 2011, se fac pana pe vineri, 4 noiembrie.

Pentru informatii detaliate:
E-mail: equipe@ccfiasi.ro
Telefon: 0232.267.637
• Pagina web a CCF Iasi: www.ccfiasi.ro
Direct la sediul CCF Iasi: bd. Carol I nr. 26, Iasi (vizavi de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, langa Arhivele Nationale), in intervalul orar indicat mai sus


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.