Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cursul “make IT to the Clouds” / Iaşi, 12-21 iulie

0

În  această vară, în perioada 12-21 iulie va avea loc Cursul Academic de Vară “make IT to the Clouds” organizat de Grupul Local BEST Iași în colaborare cu Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași și companiile Centric și SCC . La acest eveniment vor participa studenți de la universități tehnice din 14 țări europene.

Scopul acestui eveniment este acela de a oferi studenților o oportunitate unică de dezvoltare, atât pe plan profesional, prin aprofundarea cunoștințelor din domeniul IT, cât și pe plan personal, printr-o serie de activităţi extra-curriculare.

Cursul academic de vara Build me up Buttercup 2014

Timp de 10 zile, 20 de studenți din Europa, dintre care unul român, vor lua parte atât la cursuri pe tema Cloud Computing, vizite la companii, cât și la diverse activități sociale și culturale.

Prin intermediul acestor activități, studenţii ajung să descopere cultura românească, tradiţiile oraşului celor 7 coline, punctele de atracţie din regiune, să interacţioneze cu ceilalți studenți şi să lege noi prietenii; toate combinate într-o manieră care să îmbine utilul cu plăcutul şi să le lărgească orizonturile. De asemenea, cursanții vor avea ocazia să descopere cultura țărilor de proveniență a celorlalți participanți, cu prilejul unei activități denumite “Seara Internațională”.

BEST, Board of European Students of Technology, este o organizație studențească la nivel european, nonprofit, apolitică, care are misiunea de a dezvolta studenții însuși prin valorile: Fun, Friendship, Flexibility, Improvement și Learning.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.