Curs de condus bicicleta la Iasi / 9 aprilie 2011

0

Vă invităm la un curs de condus bicicleta și la un atelier de mecanică de bicicletă, sâmbătă, 9 aprilie 2011, începând cu ora 10, Esplanada Palatului Culturii, Iași.

Aceste activități sunt organizate în premieră la Iași și fac parte din proiectul Șapte coline pe două roți, având scopul de a încuraja persoanele care doresc să învețe să meargă cu bicicleta și de a promova acest mijloc de transport sănătos și ecologic.

Cursul de condus bicicleta se va desfășura pe Esplanada Palatului Culturii din Iași, între orele 10 și 13, continuând cu atelierul de mecanică în intervalul orar 13-14. Participanții la cursul de învățare a mersului pe bicicletă vor fi împărțiți în trei grupe, pentru intervalele orare 10-11, 11-12 și 12-13. După încheierea înscrierilor – vineri, 8 aprilie, ora 12 – participanții la cursul de condus bicicleta vor primi un e-mail cu repartizarea pe grupe.

Accesul la aceste activități este gratuit. Pentru a participa trebuie să completați formularul de înscriere ce poate fi descarcat de pe pagina www.maibine.eu și să îl trimiteți la adresa ionut.cozma[at]maibine.eu.

Numărul de locuri este limitat la 20. Limita de vârstă pentru participanți este de minim 14 ani, minorii având nevoie de acordul părinților pentru participare. Organizatorii vor asigura bicicletele, logistica necesară pentru atelierul de mecanică și îndrumătorii pentru cele două activități. Sâmbătă veți avea ocazia să faceți un prim pas spre a învăța cum să conduceți o bicicletă, dar și câteva aspecte legate de mecanica bicicletei, precum umflarea și centrarea roților, punerea lanțului și verificarea frânelor.

Proiectul Șapte coline pe două roți este implementat de către Asociația Mai Bine în perioada februarie-iulie 2011, în parteneriat cu Asociația TERIS, Asociația „Hai pe munte!”, Asociația „Bate șaua să priceapă iapa” și Asociația Green Revolution. Proiectul este cofinanțat de Fundația pentru Parteneriat și Apemin Tușnad S.A. Prin Șapte coline pe două roți se dorește încurajarea deplasării cu bicicletele și promovarea ecologiei urbane și a cicloturismului la nivelul orașului Iași.

Scopul proiectului Șapte coline pe două roți este încurajarea deplasării cu bicicletele și promovarea ecologiei urbane și a cicloturismului la nivelul orașului Iași.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.