Cupa Mondială de Călărie

0

Cupa Mondială de Călărie, etapa Piatra Neamţ, debutează, astăzi (4 iunie 2009), cu parada cailor şi călăreţilor pe străzile oraşului.

„Începând cu ora 16, cei aproape 50 de călăreţi cu o parte din cei circa 100 de cai vor parcurge traseul, devenit deja tradiţional, de la Baza Hipică, pe la Podul Căprioara, Gară, Casa de Cultură, Teatrul Tineretului, Grand Hotel Ceahlăul, Muzeul de Istorie şi, din nou, Podul Căprioara. Seara, la ora 20, va începe şedinţa tehnică. Probele de sărituri peste obstacole se vor desfăşura, începând de vineri, în fiecare zi, de la orele 9 sau 10, 14 şi 17. ” Continuarea pe Adevarul.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează