Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cum a fost la Gala „Drag de Iaşi”?

0

În data de 16 februarie 2012 Fundația Comunitară Iași a organizat la Hotel Select primul eveniment caritabil al anului: Gala „Drag de Iaşi”.

Fundaţia Comunitară Iaşi a oferit invitaţilor săi momente de teatru și muzică, a mulțumit donatorilor actuali şi a creat cadrul în care să fie susținută performanța tinerilor ieșeni printr-o licitaţie unică în Iaşi, o licitație a lucrurilor „de necumpărat”.

“Un bucătar la tine acasă pentru o zi”, ofertat de maestrul bucătar Gigi Fedeleș, a fost adjudecat de Bogdan Rotundu, un asistent personal îi va fi de ajutor pentru o săptămână domnului Andi Agrosoaia, iar doamna Angelica Manea va cina alături de Beatrice Rancea. Timp de o săptămână, Bogdan Băianu și Raluca Gavrilescu vor beneficia de un Lexus RX cu șofer, cele 3 cupaje în ediție limitată oferite de Gramma și vizita la cramă au fost adjudecate de Iulia Rîndașu, iar o zi alături de primar a fost adjudecat de domnul Petru Movilă.

Prin intermediul acestei licitații Fundația Comunitară Iași a strâns 7700 lei, bani care vor merge în Fondul de burse al Fundației, lansat împreună cu ROTALENT, prin care este susținută performanța tinerilor cu aptitudini înalte.

 

Organizatorii au pregătit și o licitație surpriză “all pay auction”, un tip de licitație cu sume mici, în care fiecare pas de licitație se plătește, prin care s-au strâns angajamente de plată în valoare de 6021 lei. O casetă de catifea, model unicat a fost adjudecată de Iulian Boia și “o pictură pentru zile senine” a fost adjudecată de domnul Petru Movilă, pe care a oferit-o ulterior cadou Fundației Comunitare Iași, pentru a-i înfrumuseța sediul și pentru a-i purta noroc. Produsele au fost ofertate de Util Deco, unitate protejată autorizată a Fundației “Alături de Voi” România.

Sumele strânse în cadrul licitației vor fi administrate de Fundația Comunitară Iași, care își rezervă dreptul de a reține 10% din aceste fonduri pentru acoperirea costurilor de administrare a Fundației și gestionare a fondului.

Mărturii despre Gală:

“Mulțumesc frumos pentru invitația de a fi parte din acest eveniment. Salut apariția Fundației Comunitare Iași și rolul pe care și-l asumă în comunitate și îi doresc să devin voluntar al Fundației în toate proiectele pe care le va desfășura în viitor” a transmis Gabriel Comorașu, coordonator proiect Acționăm responsabil, Rețeaua socială RSC – participant.

 

„Suntem onorați că am putut participa la această gală și suntem bucuroși să vedem că se întamplă astfel de evenimente cu Drag de Iași. De-a lungul timpului, ne-am implicat în numeroase proiecte ce au ca scop îmbunătățirea vieții comunității în care operăm.

Valorile trebuiesc susținute și cred că cea mai mare resursă a țării la ora actuală este tânăra generație. Trebuie să îi susținem pentru a se dezvolta frumos și a arăta lumii adevăratul lor potențial. Vă felicit încă o dată pentru organizarea impecabilă a evenimentului, vă asigur că acest parteneriat început acum între Toyota Iași și Fundația Comunitară Iași va fi unul de lungă durată, pentru a reuși să susținem cât mai multe valori ale Iașului.”

Elena Manolache – Director de Marketing & PR Toyota Iași – ofertant licitație

“E timpul să facem noi, să nu mai așteptăm de la alții, să ne uităm în jurul nostru și să lucrăm împreună pentru a-i susține pe cei care fac performanță”, a transmis Andi Agrosoaia, unul din câștigătorii licitației.

 

Fundația Comunitară Iași mulțumește partenerilor Idegrafo și Asociația pentru Relații Comunitare, susținătorilor PIM și Gravat.ro, ofertanților licitației și Complex Select.

Fundaţia Comunitară Iaşi îşi propune să aducă împreună oamenii buni care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, în beneficiul întregii comunităţi.

ROTALENT este prima asociaţie neguvernamentală pentru sprijinirea talentelor înfiinţată în România. Reuneşte psihopedagogi specializaţi în identificarea şi cultivarea talentelor, precum şi profesori care au îndrumat elevi excepţionali. ROTALENT a derulat programe internaţionale, având ca parteneri universităţi, şcoli şi centre de cercetare a creativităţii.

Cauza susţinută în cadrul Galei „Drag de Iaşi” este prezentată pe site-ul: www.dragdeiasi.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.