Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Crucea Roşie Română şi Telekom Romania au donat alimente şi haine familiilor nevoiaşe din Vaslui şi Vrancea

0

Crucea Roșie Română în parteneriat cu Telekom Romania au organizat în perioada 28 martie – 18 aprilie o campanie de colectare de alimente şi haine pentru familiile nevoiaşe din judeţele Vaslui şi Vrancea. Donaţiile au fost distribuite înaintea sărbătorii de Paşti, pe 26 aprilie în judeţul Vaslui, respectiv pe 27 aprilie în judeţul Vrancea, către 100 de familii şi 40 de persoane vârstnice, cu sprijinul voluntarilor Telekom Romania şi ai filialelor de Cruce Roșie.

Campania de colectare s-a adresat angajaţilor Telekom Romania, fiind amenajate puncte de colectare în 9 sedii din București ale companiei. În total, au fost colectate peste 1600 kg de alimente greu perisabile (alimente de bază, conserve, paste făinoase, dulciuri, produse instant, apă, etc.) şi zeci de pungi cu haine şi jucării, care au fost donate beneficiarilor din județele Vaslui și Vrancea.

campanie Telekom donatii Vaslui si Vrancea

„În contextul în care 53% dintre locuitorii din Sud-Estul ţării sunt expuşi riscului de sărăcie, ne-am dorit să aducem bucuria Sărbătorilor de Paști pentru câteva familii din două judeţe afectate de acest fenomen. Ne-am unit forţele, resursele şi mai ales inimile, iar rezultatele nu s-au măsurat doar în kilograme de alimente colectate, ci și în zâmbete şi speranţe dăruite. Ne bucurăm că această inițiativă a fost foarte bine primită în rândul colegilor noștri, care au sprijinit într-un număr mare această acțiune, astfel că am reușit să colectăm o cantitate semnificativă de alimente și multe haine pe care le-am dăruit, împreună cu voluntari ai Crucii Roșii, beneficiarilor din Vrancea și Vaslui. Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în această campanie şi care au dovedit încă o dată că atunci când suntem solidari suntem cu adevărat puternici”, a declarat Ruxandra Vodă, Director de Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

„Intr-o societate responsabilă, orice persoană, printr-un gest simplu, poate să acorde un ajutor celor dezavantajați, care nu iși pot procura singuri hrana. Mulțumim Telekom Romania pentru ca ni s-a alăturat în acest demers”, a declarat Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Despre Crucea Roșie Română
Societatea Naţională de Cruce Roşie din România este o organizaţie umanitară care funcţionează neîntrerupt din 1876, membră a Mişcării Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie, auxiliară a autorităţii publice şi abilitată prin lege să asigure asistenţă umanitară în caz de dezastre şi să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile.

Prin programele şi activităţile sale în beneficiul societăţii contribuie la prevenirea şi alinarea suferinţei sub toate formele, protejează sănătatea şi viaţa, promovează respectul faţă de demnitatea umană, fără nicio discriminare bazată pe naţionalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenenţă socială sau politică.

***
Despre Telekom Romania
Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii inovatoare, fixe şi mobile, pentru o comunitate extinsă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. În 2015, Telekom Romania a lansat noul concept comercial MagentaONE, oferind pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, atât pentru clienţii persoane fizice, cât şi pentru companii. MagentaONE înseamnă un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Prin MagentaONE, Telekom Romania și-a consolidat poziția de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C pentru companiile din România. Telekom Romania este prezentă pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România. Telekom este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial în industria telecomunicațiilor, cu peste 156 milioane de clienți pentru servicii mobile, 29 milioane de linii fixe și peste 18 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2015). Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 225.000 angajați la nivel mondial.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.