Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Coregraful Emil Rengle revine în România cu un turneu naţional de dans

0

Cel mai cunoscut coregraf din showbizul național, cunoscut si la nivel internațional,  Emil Rengle, va susține un turneu național, intitulat „The Power to be Successful”, care il va avea ca invitat special pe Alex Velea. Turneul este organizat de Moty Dance Studio București si va poposi la Oradea- 22 iulie, Cluj- 24 iulie, Iași- 27 iulie și București- 30 iulie.

Workshopul „The Power to be Successful” va fi alcătuit din 3 class-uri a câte 1h 30 min. Acest workshop va fi format din seminarii de dezvoltare personală a dansatorilor, dezvoltare creativă , artistică și dans.

Evenimentul aduce un concept nou de workshop în România, împletind dezvoltarea personală și psihologică a dansatorilor cu pregătirea fizică și artistică a acestora.

„POWER” este un workshop în cadrul căruia Emil Rengle va vorbi despre cariera de dansator, despre pașii spre succes pe marile scene de dans din lume, despre pregătirea mentală și fizică necesară unui dansator, despre inspirație creativă și despre evoluția lui în showbizul național și internațional. De asemenea, toate exercitiile teoretice vor fi puse în practică prin dans. Workshopul va porni de la o introducere în arta dansului și va evolua progresiv până la ultimul class, un class 100% de dans, ce va aborda ca stil, fusion stage choreo și street funk jazz.

general

Emil Rengle și-a câștigat faima coregrafiind pentru: Baletul Pro Tv, Ina, Antonia, Alex Velea, Corina, Bamboo Miami Beach, XL Beach Club Dubai, International Dance Academy L.A. Astfel, Emil a devenit cunoscut atât pe plan național, cât și pe plan internațional, predând la școli de dans din: România, Ungaria, Spania, Switzerland, Dubai și L.A.

In ceea ce privește latura competițională, Emil Rengle a reprezentat România la campionatul mondial de hip hop, HHI Las Vegas 2008, clasând trupa The Kittens și școala de dans Moty Dance București, pe locul 33 în lume.

Cu ocazia acestui workshop, Emil își dorește să transmită din cunoștințele sale și să inspire tinerii dansatori din România.

Prețul workshopului este de doar 99 lei, iar pentru înscrieri și detalii, doritorii sunt rugați să ia legătura cu școala de dans Moty Dance Studio – 0722380215,   office@dansatori.ro, www.dansatori.ro.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.