Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GALATI: Continua intalnirile saptamanale de terapie prin scris in cadrul evenimentului JOIA DE POVESTE

0

Sub egida Zilei Internationale a Imbratisarilor, se deschide o noua serie a intalnirilor din JOIA DE POVESTE by Angela Baciu. Sunteti asteptati sa primiti imbratisari joi 22 ianuarie 2015, ora 17.00 la Libraria “Donaris”, Galati.

Acesta face parte dintr-un amplu proiect dedicat varstnicilor “Mereu tanar, mereu activ”, derulat si organizat de Fundatia “Impreuna” Galati, Scoala Postliceala “Christiana” si Fundatia “Principesa Margareta a Romaniei” si este organizat sub egida Reprezentantei Galati/Tecuci a U.S.R – Filiala Iasi.

sam_7738-800x600

La sediul fundatiei, si  nu numai, in fiecare joi la ora 17.00, poeta si publicista Angela Baciu va vorbi despre terapia prin scris si arta, vor avea loc intalniri literare, culturale, de divertisment si caritabile.

De ce terapie prin scris? Pentru ca “este o modalitate de relaxare, de incarcare a timpului liber intr-un mod placut, o posibilitate de a te cunoaste mai bine si a-ti depasi limitele. Descoperirea unor trairi, infrangerea unor tare, frici, spaime, emotii. Terapia prin scris, alaturi de alte forme de terapie, ajuta o persoana varstnica sa isi prelungeasca viata si sa isi imbunatateasca modul de a trai”. (Angela Baciu, consilier proiect)

La Fundatia “Impreuna” sunteti asteptati sa va intalniti atat cu oameni frumosi si dedicati de la Clubul Seniorilor, cat si cu copii minunati si talentati din cadrul Centrului de Zi. Incercam, in fiecare zi, sa oferim un zambet si o incurajare. (Daniela Strat – manager proiect, Director Fundatia “Impreuna).

Intrarea libera

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.