Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința team Adventure – ediția a VIII-a

0

După înscrierea celor nouă echipe de studenți pasionați de publicitate, Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team Adventure, trece la următoarea etapă, Conferința. Evenimentul va avea loc pe data de 9 noiembrie, sala 502 – etajul 5, corp R, UAIC, începând cu ora 10:00.

afis tAD conf

Meniți să-i ajute pe studenți prin oferirea unor sfaturi de la specialiști din domeniu, de data aceasta, PRIME Iași îi aduce pe:  Mihai Fetcu – Creative Director la Geometry Global BucureștiIulia Ianțoc Online Community Specialist la OSF Global Services și Vali Tătar Founder Fructe Naive și Creative Partner la Agency ONE – Creative Thinking. Astfel, toți împătimiții publicității pot să se bucure de o experiență unică prin posibilitatea raportării la profesionisti. Aceștia îi vor îndruma în demersurile lor, atât pentru acest concurs, cât și pentru o viitoare carieră în domeniu. Pentru cei care nu sunt înscriși în competiție, Conferința reprezintă o modalitate de a afla cât mai multe detalii din culisele publicității.

Clienții American AdventureConac Polizu și ThinkNON îi provoacă pe participanți să realizeze campanii de promovare cu diverse obiective de comunicare și de marketing. team ADventure le oferă studenților o simulare a unui job într-o agenție de publicitate deoarece ideile lor pot fi implementate, la final, de către parteneri. Bugetul clientului va trebui folosit responsabil, iar obiectivele îndeplinite. Și acest lucru se concretizează datorită faptului că brief-urile primite sunt situații reale și actuale ale firmelor de pe piața economică din județul Iași.

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de publicitate!

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.