Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta „Programarea Viitorului” @ Focșani

0

Va invitam in data de 12 octombrie la Ateneul Popular Maior Gheorghe Pastia la un eveniment organizat de A.D.D.”Focul Viu” Focsani – intrarea este libera.

Detalii aici.

Conferinta „Programarea Viitorului” isi propune sa creioneze o imagine a viitorului si sa scoata in evidenta rolul programarii in acest viitor.

In Focsani exista la nivelul institutiilor de invatamint citeva cercuri de robotica – centre de excelenta in robotica educationala – care au avut performante internationale ce merita a fi impartasite cat mai multor tineri. Evenimentul nostru va fi o conferinta in care vom vorbi despre meseriile viitorului, vom face demonstratii de programare (Scratch) si de constructie roboti pe platforma Lego.

Evenimentul este finanțat cu ajutorul inițiativei Meet and Code (www.meet-and-code.org) susținută la nivel european de compania SAP. Meet and Code este coordonată de Haus des Stiftens gGmbH și rețeaua TechSoup Europe în 22 de țări europene și susține evenimente de tehnologie și programare desfășurate în timpul Europe Code Week.

Sursa: eveniment Facebook

În România, inițiativa Meet and Code este coordonată de Asociația Techsoup. Din 2010, Asociația Techsoup (www.asociatiatechsoup.ro) creează și oferă resurse IT și experiențe de învățare a tehnologiei pentru organizații nonprofit, tineri și profesori. Asociația Techsoup este câștigătoare a premiului Digital Skills for Education din cadrul European Digita/ Skills Awards în 2017, competiție organizată de Comisia Europeană.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.