Conferința internațională IASHINGTON

0

Vara aceasta, între 21 și 27 iulie, AIESEC Iași organizează cea de-a șasea ediție a conferinței internaționale IASHINGTON.

Având ca slogan “Discover, Explore and Shape your leadership potential”, IASHINGTON 2014 urmărește să creeze o săptămână cu workshopuri și sesiuni intense, bazate pe dezvoltare personală și introspecție, unde participanții își vor descoperi, explora și contura, într-un context internațional, abilitățile și potențialul de lider.

iashingthon 2014

Timp de șapte zile, Iașiul va deveni capitala internațională a Moldovei. Peste 100 de tineri din întreaga lume sunt așteptați să se alăture la sesiunile ținute de speakeri naționali și internaționali.

Agenda de anul acesta, concepută de Anna-Riikka Karna din Finlanda, coach cu experiență în domeniul dezvoltării personale, va cuprinde sesiuni bazate pe procesul de introspecție. Atmosfera conferinței va fi creată de carismaticul nostru chair, Giovanni Jaerisch din Germania.

Prima parte a conferinței este dedicată descoperirii și explorării propriilor valori și limite, pentru ca fiecare participant să se conecteze mai bine cu el însuși, pe când cea de-a doua parte îi va ajuta pe aceștia să își formeze o nouă viziune îmbunătățită asupra lor și să își dea seama ce fel de lideri vor să devină, având acum curajul de a luat inițativa.

Pe lângă sesiuni, participanții vor avea și o zi cu activități desfășurate în aer liber, când vor ieși din zona lor de confort, fiind astfel constrânși să se confrunte cu propriile frustrări și limite.

În după amiaza celei de-a patra zile, va avea loc Leadership Gala, un eveniment extern, unde speakeri naționali din diferite domenii vor ține discursuri de 15-20 de minute. Aceștia își vor împărtăși experiența personală de leadership, inspirându-i și motivându-i pe participanți.

Din agenda conferinței nu va lipsi nici Târgul Multicultural, unde toți delegații vor avea ocazia să prezinte tradițiile și obiceiurile din țările natale, în cadrul unui spectacol în aer liber, la care ieșenii vor putea interacționa cu tinerii internaționali veniți din toate colțurile lumii.

Printre speakerii confirmați de anul acesta se numără:  Johannes Koehn din Germania, Amalia Ghiban, Alexandru Palade, Martin Poliacik din Slovacia  și Erfried Pahlen de la Beyond Leadership.

Toate detaliile referitoare la conferință pot fi găsite pe site-ul nostru, www.iashington.com, și, pentru a fi la curent cu noutățile, puteți accesa pagina oficială de Facebook.

Nu rata șansa de a trăi o experiență de neuitat! Participă la IASHINGTON 2014!

Print

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează