Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința internațională IASHINGTON

0

Vara aceasta, între 21 și 27 iulie, AIESEC Iași organizează cea de-a șasea ediție a conferinței internaționale IASHINGTON.

Având ca slogan “Discover, Explore and Shape your leadership potential”, IASHINGTON 2014 urmărește să creeze o săptămână cu workshopuri și sesiuni intense, bazate pe dezvoltare personală și introspecție, unde participanții își vor descoperi, explora și contura, într-un context internațional, abilitățile și potențialul de lider.

iashingthon 2014

Timp de șapte zile, Iașiul va deveni capitala internațională a Moldovei. Peste 100 de tineri din întreaga lume sunt așteptați să se alăture la sesiunile ținute de speakeri naționali și internaționali.

Agenda de anul acesta, concepută de Anna-Riikka Karna din Finlanda, coach cu experiență în domeniul dezvoltării personale, va cuprinde sesiuni bazate pe procesul de introspecție. Atmosfera conferinței va fi creată de carismaticul nostru chair, Giovanni Jaerisch din Germania.

Prima parte a conferinței este dedicată descoperirii și explorării propriilor valori și limite, pentru ca fiecare participant să se conecteze mai bine cu el însuși, pe când cea de-a doua parte îi va ajuta pe aceștia să își formeze o nouă viziune îmbunătățită asupra lor și să își dea seama ce fel de lideri vor să devină, având acum curajul de a luat inițativa.

Pe lângă sesiuni, participanții vor avea și o zi cu activități desfășurate în aer liber, când vor ieși din zona lor de confort, fiind astfel constrânși să se confrunte cu propriile frustrări și limite.

În după amiaza celei de-a patra zile, va avea loc Leadership Gala, un eveniment extern, unde speakeri naționali din diferite domenii vor ține discursuri de 15-20 de minute. Aceștia își vor împărtăși experiența personală de leadership, inspirându-i și motivându-i pe participanți.

Din agenda conferinței nu va lipsi nici Târgul Multicultural, unde toți delegații vor avea ocazia să prezinte tradițiile și obiceiurile din țările natale, în cadrul unui spectacol în aer liber, la care ieșenii vor putea interacționa cu tinerii internaționali veniți din toate colțurile lumii.

Printre speakerii confirmați de anul acesta se numără:  Johannes Koehn din Germania, Amalia Ghiban, Alexandru Palade, Martin Poliacik din Slovacia  și Erfried Pahlen de la Beyond Leadership.

Toate detaliile referitoare la conferință pot fi găsite pe site-ul nostru, www.iashington.com, și, pentru a fi la curent cu noutățile, puteți accesa pagina oficială de Facebook.

Nu rata șansa de a trăi o experiență de neuitat! Participă la IASHINGTON 2014!

Print

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.