Conferința internațională IASHINGTON transformă Iașiul în capitala globală a tinerilor lideri

0

Toamna aceasta, între 2 și 8 septembrie, AIESEC Iași organizează, în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, conferința internațională IASHINGTON. Aflată la a cincea ediție, conferința va avea loc la IDEO-Centrul de Sprijinire și Dezvoltare a Afacerilor și are ca temă principală descoperirea și dezvoltarea spiritului de lider pe care fiecare participant îl are.

Afis-Iashington-web

Peste 50 de delegați din întreaga lume sunt așteptați să transforme Iașiul în capitala globală a tinerilor lideri și să aducă diversitatea culturală în inima Moldovei. Timp de o săptămână, participanți din țări precum Suedia, Panama, Germania, Austria, Republica Moldova, vor experimenta culturile lumii și vor lua parte la sesiuni care îi vor ajuta să se dezvolte pe plan personal, să își descopere adevăratul potențial și să își contureze viitoarea carieră. Temele sesiunilor din acest an sunt variate, de la inteligență emoțională, la sesiuni de introspecție personală și vor fi susținute atât de speakeri internaționali, cât și de speakeri din România. Între aceștia se numără Alexandru Glod, Mălina Chirea, cofondator „Institutul pentru Fericire”, Dan Schipor, Managing Partner Daris, Severin Sânzianu, trainer şi consultant fondator în Premian și alții.

Sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 1400, participanții vor lua parte la o competiție deschisă și publicului ieșean, denumită Treasure Hunt. Astfel, participanții internaționali vor explora cele mai importante obiective ale orașului și vor vizita principalele atracții din Iași.  De asemenea, duminică, 8 septembrie, atât participanții români, cât și cei internaționali, vor organiza Târgul Multicultural Global Village, începând cu ora 1700, pe Bulevardul Ștefan cel Mare, unde sunt așteptați ieșenii care doresc să ia parte la spectacole de dansuri, să descopere obiceiuri din diversele colțuri ale lumii sau să guste din mâncărurile și băuturile tradiționale.

Toate detaliile referitoare la conferință pot fi găsite pe site-ul www.iashington.com și, pentru a fi la curent cu toate noutățile, puteți accesa pagina oficială de Facebook, Iashington.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, reunind 80 000 de membri în 114 țări și teritorii, fiind prezentă în aproximativ 2100 de universități. AIESEC oferă membrilor săi o experiență de dezvoltare integrată, compusă din oportunități de leadership, stagii de practică internaționale și participarea intr-un mediu global de învățare. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii și exploatării potențialului de lider al tinerilor, în vederea transformării acestora în agenți de schimbare ai lumii.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează