Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferința internațională IASHINGTON transformă Iașiul în capitala globală a tinerilor lideri

0

Toamna aceasta, între 2 și 8 septembrie, AIESEC Iași organizează, în parteneriat cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, conferința internațională IASHINGTON. Aflată la a cincea ediție, conferința va avea loc la IDEO-Centrul de Sprijinire și Dezvoltare a Afacerilor și are ca temă principală descoperirea și dezvoltarea spiritului de lider pe care fiecare participant îl are.

Afis-Iashington-web

Peste 50 de delegați din întreaga lume sunt așteptați să transforme Iașiul în capitala globală a tinerilor lideri și să aducă diversitatea culturală în inima Moldovei. Timp de o săptămână, participanți din țări precum Suedia, Panama, Germania, Austria, Republica Moldova, vor experimenta culturile lumii și vor lua parte la sesiuni care îi vor ajuta să se dezvolte pe plan personal, să își descopere adevăratul potențial și să își contureze viitoarea carieră. Temele sesiunilor din acest an sunt variate, de la inteligență emoțională, la sesiuni de introspecție personală și vor fi susținute atât de speakeri internaționali, cât și de speakeri din România. Între aceștia se numără Alexandru Glod, Mălina Chirea, cofondator „Institutul pentru Fericire”, Dan Schipor, Managing Partner Daris, Severin Sânzianu, trainer şi consultant fondator în Premian și alții.

Sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 1400, participanții vor lua parte la o competiție deschisă și publicului ieșean, denumită Treasure Hunt. Astfel, participanții internaționali vor explora cele mai importante obiective ale orașului și vor vizita principalele atracții din Iași.  De asemenea, duminică, 8 septembrie, atât participanții români, cât și cei internaționali, vor organiza Târgul Multicultural Global Village, începând cu ora 1700, pe Bulevardul Ștefan cel Mare, unde sunt așteptați ieșenii care doresc să ia parte la spectacole de dansuri, să descopere obiceiuri din diversele colțuri ale lumii sau să guste din mâncărurile și băuturile tradiționale.

Toate detaliile referitoare la conferință pot fi găsite pe site-ul www.iashington.com și, pentru a fi la curent cu toate noutățile, puteți accesa pagina oficială de Facebook, Iashington.

AIESEC este cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, reunind 80 000 de membri în 114 țări și teritorii, fiind prezentă în aproximativ 2100 de universități. AIESEC oferă membrilor săi o experiență de dezvoltare integrată, compusă din oportunități de leadership, stagii de practică internaționale și participarea intr-un mediu global de învățare. AIESEC reprezintă o platformă dedicată descoperirii și exploatării potențialului de lider al tinerilor, în vederea transformării acestora în agenți de schimbare ai lumii.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.