Conferinta de presa ,,Kapitalism- reteta noastra secreta”

1

Joi, 29 aprilie, ora 14.00, va avea loc la Libraria Avant-Garde, de pe strada Lapusneanu din Iasi, conferinta de presa pentru premiera filmului Kapitalism -reteta noastra secreta, noul film al lui Alexandru Solomon.

Invitati sa ne vorbeasca despre film, sunt regizorul – Alexandru Solomon si scriitorul Liviu Antonesei.

Tot joi, 29 aprilie, va avea loc premiera controversatului film Kapitalism -reteta noastra secreta, de la ora 19,30 la Cinema Victoria din Iasi. Filmul este o co-productie Romania-Franta-Belgia si s-a bucurat de un real succes cand a fost difuzat, intr-o varianta scurtata, de catre cananul TV Arte, in decembrie 2009. La Iasi este adus de catre Hi Film Productions si Agentia TwinArts.

“Kapitalism – reteta noastra secreta” descrie drumul nostru de la un comunism cu fata urata la o democratie originala de piata.

Si cine stie mai bine cum a fost drumul, decat castigatorii? Filmul ii aduna laolalta pe cei mai mari magnati din Romania si incearca sa afle ce i-a manat pe ei in lupta. Printre personajele din varianta integrala a filmului se numara: Dan Voiculescu, George Copos, Dinu Patriciu, George Padure si Gigi Becali. Acestia pot fi urmariti,in film,intr-o serie de ipostaze inedite – la ei acasa,in reuniuni de afaceri sau in croaziere cu iahtul, explicand fiecare propria reteta a succesului.

La noi, Capitalismul incepe cu litera K – un cocteil exotic in care se amesteca banii, puterea si trecutul comunist.

Multumim librariaavant-garde.ro pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.