Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IAȘI: Conferința CAREER CHOICES & PROFESSIONAL SALES

0

Asociația TINERI DE SUCCES vă invită să participați la conferința: CAREER CHOICES & PROFESSIONAL SALES – Cum aleg cariera? Cum pun în valoare cunoștințele și competențele pentru a dobândi locul de muncă dorit?

Conferința este adresată tinerilor, studenților și masteranzilor, precum și altor categorii interesate de integrarea cu succes pe piața muncii și va avea loc pe data de 10 noiembrie a.c., începând cu orele 13:00, în Iași, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi, în clădirea rectoratului, amfiteatrul T2.

career choices

Scopul conferinței este de a-i ajuta și orienta pe tineri spre cariera care li se potrivește. Pornind de la imaginea de sine a fiecăruia, îi vom ajuta să conștientizeze importanța însușirii unor tehnici de prezentare și scoatere în evidență a competențelor personale de valoare, elemente cheie în succesul procesului de angajare.

Vor lua parte în calitate de vorbitori: Teodora Tompea (vicepreședinte la Centru de Dezvoltare Sociala CDS-Iasi și Specialist PR), Carmen Ungureanu (Founder & CEO Corporate Business Event și Founder & President Asociatia SPRE Comunitate), Marius Alexa (CEO Arhipelago), Dragoș Panainte (Senior Consultant CARP Iași și Managing Partner Indra Communications Iași), Pavel Sotir (Owner & Business Development Manager BizzClub Iași). Evenimentul va fi moderat de Cristian Cuciureanu (Coach, Teacher, Speaker, John Maxwell Team).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.