Conferința Aleșii Băcăuani la raport

0

Conferința Aleșii Băcăuani la raport – 17 decembrie 2014, ora 11, Hotel Dumbrava

Asociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) în colaborare cu Asociația Un Zâmbet Bacău organizează miercuri, 17 decembrie 2014, începând cu ora 11:00, în sala New York a Hotelului Dumbrava din Bacău, conferința anuală „Aleșii Băcăuani la Raport”, activitate din cadrul proiectului „Cetățeni Activi pentru Bacău”.

afis_conferinta (2)

Evenimentul va fi structurat în două părți. Prima va consta într-o sesiune de prezentare a rapoartelor de activitate a aleșilor băcăuani – consilieri locali ai municipiului Bacău, consilieri județeni și parlamentari ai județului. Tot în cadrul acestei sesiuni vor fi promovate o serie de propuneri pentru îmbunătățirea transparenței procesului decizional de la nivel local în vederea creșterii gradului de informare al cetățenilor cu privire la activitatea reprezentanților politici.

Cea de-a doua parte a evenimentului va fi dedicată Campaniei „Băcăuani Activi”, inițiată în cadrul proiectului în perioada 2 – 16 decembrie. Vor fi prezentați nominalizații și anunțate rezultatele votului de pe website-ul www.bacaulactiv.ro. În final, va avea loc anunțarea câștigatorului campaniei „Băcăuani Activi” și decernarea trofeului simbolic de “Cel mai Activ Cetățean al Bacăului”.

Conferința se adresează, în primul rând, reprezentanților societății civile, cetățenilor județului Bacău interesați de activitatea reprezentanților politici și reprezentanților mass- media. La eveniment sunt așteptați să participe și consilieri locali, județeni și parlamentari, care vor avea ocazia de a afla cum este privită activitatea lor din perspectiva Cetățenilor Activi pentru Bacău.

Conferința “Aleșii Băcăuani la Raport” este organizată sug egida proiectului “Cetățeni Activi pentru Bacău”, proiect finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.