Conferința Aleșii Băcăuani la raport

0

Conferința Aleșii Băcăuani la raport – 17 decembrie 2014, ora 11, Hotel Dumbrava

Asociația Romanian Youth Movement for Democracy (RYMD) în colaborare cu Asociația Un Zâmbet Bacău organizează miercuri, 17 decembrie 2014, începând cu ora 11:00, în sala New York a Hotelului Dumbrava din Bacău, conferința anuală „Aleșii Băcăuani la Raport”, activitate din cadrul proiectului „Cetățeni Activi pentru Bacău”.

afis_conferinta (2)

Evenimentul va fi structurat în două părți. Prima va consta într-o sesiune de prezentare a rapoartelor de activitate a aleșilor băcăuani – consilieri locali ai municipiului Bacău, consilieri județeni și parlamentari ai județului. Tot în cadrul acestei sesiuni vor fi promovate o serie de propuneri pentru îmbunătățirea transparenței procesului decizional de la nivel local în vederea creșterii gradului de informare al cetățenilor cu privire la activitatea reprezentanților politici.

Cea de-a doua parte a evenimentului va fi dedicată Campaniei „Băcăuani Activi”, inițiată în cadrul proiectului în perioada 2 – 16 decembrie. Vor fi prezentați nominalizații și anunțate rezultatele votului de pe website-ul www.bacaulactiv.ro. În final, va avea loc anunțarea câștigatorului campaniei „Băcăuani Activi” și decernarea trofeului simbolic de “Cel mai Activ Cetățean al Bacăului”.

Conferința se adresează, în primul rând, reprezentanților societății civile, cetățenilor județului Bacău interesați de activitatea reprezentanților politici și reprezentanților mass- media. La eveniment sunt așteptați să participe și consilieri locali, județeni și parlamentari, care vor avea ocazia de a afla cum este privită activitatea lor din perspectiva Cetățenilor Activi pentru Bacău.

Conferința “Aleșii Băcăuani la Raport” este organizată sug egida proiectului “Cetățeni Activi pentru Bacău”, proiect finanțat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009 – 2014.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează