Concert caritabil pentru susţinerea copiilor de la Fundaţia Cuvântul Întrupat

0

foto 3Miercuri, pe 9 aprilie, clasa a X-a D a Colegiului Naţional “Al.I. Cuza” au organizat un concert caritabil pentru copiii din proiectele Fundaţiei Cuvântul Întrupat. S-a numit “Aproape de voi” şi a avut loc după-amiază în amfiteatrul Liceului de Artă “D. Cuclin”.  Laurenţiu şi Anca au avut un număr de jonglerie cu focul, iar “Moonlight  Apex” şi “Numai pe roşu” au prilejuit spectatorilor o întâlnire cu unele dintre cele mai frumoase cântece scrise vreodată.

“Vă felicităm pentru iniţiativa pe care aţi avut-o şi pentru spectacolul de astăzi. Apreciem în mod deosebit dorinţa voastră de a face ceva pentru copiii care au nevoie de sprijin. Noi credem că este important să vedem care sunt nevoile şi problemele din jurul nostru şi să ne întrebăm cum putem noi, fiecare dintre noi, să schimbăm în bine lumea în care trăim. Vă mulţumim!”, au spus reprezentanţii fundaţiei prezenţi la eveniment.

Mulţumim elevilor din clasa a X-a D a Colegiului Naţional “Al.I. Cuza”, în special Mădălinei Zaharia, pentru iniţiativa şi organizarea concertului, trupelor care au susţinut spectacolul, conducerii Liceului de Artă “D. Cuclin” pentru găzduirea evenimentului şi tuturor celor care au participat în calitate de spectatori. Nu doar s-au bucurat de o după-amiază cu muzică bună, ci au sprijinit o cauză socială.

Fondurile provenite din vânzarea biletelor (289 lei) vor fi folosite pentru masa de prânz pe care Fundaţia Cuvântul Întrupat o organizează în prima zi de Paşte la Centrul Comunitar “La Vale” şi la care sunt invitaţi aproximativ 60 de copii din Valea oraşului, împreună cu familiile lor. Este o tradiţie pentru noi, cei de la Fundaţia Cuvântul Întrupat, să celebrăm marile evenimente ale creştinătăţii împreună cu cei printre care lucrăm, cu cei vulnerabili din comunitatea noastră.

 

Fundaţia Cuvântul Întrupat este, din 2001, o unealtă pusă la dispoziţia comunităţii locale. Sprijinim copiii să aibă un viitor mai bun, prin susţinerea educaţiei, dezvoltare personală, împuternicirea familiilor pentru a deveni stabile, încurajarea voluntariatului şi a implicării personale, conştientizarea membrilor comunităţilor noastre cu privire la problematica persoanelor vulnerabile şi mai ales a copiilor aflaţi în situaţii de risc.

Susţine şi tu activităţile şi proiectele fundaţiei:

–          Fii voluntar!

–          Redirecţionează 2% din impozitul tău pe venitul de anul trecut!

–          Donează!

–          Fii o voce pentru cei marginalizaţi şi vulnerabili

www.cuvantulintrupat.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.