Comunitatea galateana se misca prin implicare

0

Plăcerea de a alerga și bucuria de a dărui
Comunitatea gălățeană se mișcă prin implicare

Devenit deja o tradiție, SemiMaraton OneGym Galați 2017, organizat de Fundația Comunitară Galați, a pus comunitatea în mișcare pentru 13 proiecte sociale locale.

unnamed

Duminică, 28 mai, peste 700 de gălățeni au alergat pentru cele mai importante proiecte din comunitate iar peste 1000 de gălățeni au donat pentru proiectele susținute în cadrul evenimentului.

Evenimentul, organizat împreună cu Primăria Municipiului Galați, a adus împreună peste 1000 de gălățeni care au susținut proiecte din comunitate. Bucuria de a dărui, generozitatea, plăcerea de a alerga și un entuziasm fără precedent au făcut evenimentul unul care a împuternicit întreaga comunitate.

SemiMaraton Galați, cea mai importantă platformă de strângere de fonduri din comunitate, crește de la o ediție la alta, datorită implicării membrilor din comunitatea locală. Fie că au alergat, au donat, au voluntariat sau au făcut parte din galerie, toți gălățenii s-au implicat pentru binele comun.

„Mulțumim comunității gălățene care de an la an arată că dacă oferi încredere primești înapoi însutit, implicare, respect, încredere. Duminică a fost despre a te simți bine, a zâmbi și a fi împreună, ca echipă, întreaga comunitate. Împreună suntem mai puternici.” Cristi Marian Ochiu, Director Executiv

Desfășurat pe unul dintre cele mai mai frumoase trasee, de-a lungul Dunării, SemiMaraton One Gym Galați 2017 a colectat fonduri de peste 45.000 lei până la această dată.
Termenul până la care proiectele pot fi susținute prin donații este 28 iunie. Acestea se pot face la sediul Fundației Comunitare Galați sau online pe www.semimaratongalati.ro/cauze/.

„Mulțumim tuturor celor care sprijină proiectele Fundației Comunitare Galați și fac posibile experiențele care ne aduc împreună. Mulțumim pentru toate eforturile depuse și mobilizare, pentru încredere și participare, pentru că ați răspuns afirmativ la o nouă provocare lansată. Suntem o comunitate care și-a depășit limitele.” Amalia Ene, Manager Programe

Eveniment desfășurat cu sprijinul: Primăriei Municipiului Galați, Fundației Sportul Gălățean, Consiliului Local Galați, Inspectoratul Județean de Jandarmi Galați, Poliția Locală Galați, Direcția Județeană de Sport și Tineret Galați, Ecosal Galați, Alerg 5 k, TheCon, MMA Group Security,  Asociația pentru Relații Comunitare, Romanian American Foundation, Federația Federațiilor Comunitare din România.

Parteneri în organizare Carrefour Galați, Shopping City Galați.

Sponsori principali: One Gym, Romero, Maia Bijou, Ramplast, Dynamic Selling Group, Daily Open House, FasTracKids, Eurofruct, APAN, Pain Vivant, RDS RCS Digi Mobil.
Sponsori: Herbalife, BioElectra Magnesium, Nutrivita Isostar, Librariile Humanitas, SiaVet, Fashion Dogs, Avon, Yves Rocher, Cabinet Psihoterapie Sanda Docan, Liviu Stoica – evenimente de bun simţ, Color Vision Studio, BCR, Hotel Alex, WebHelp, Myosotis.

Parteneri media: Viața Liberă Galați, Explore, RTV Galați-Brăila, Realitatea TV Galați-Brăila, Reperul Galați-Brăila, Presa Galați, Între noi fie vorba, Radio ProFm Lider FM, Radio România Actualități, Audio Pub.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.