Comunitatea de idei: fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in jurul tau!

0

In august 2013, UNICEF Romania in parteneriat cu Asociatia ALIAT, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si  Support for Youth Development Cluj au lansat “Comunitatea de Idei” – un proiect de mobilizare a adolescentilor.

“Comunitatea de idei” este un proiect care isi propune sa faciliteze accesul adolescentilor intre 14-18 ani  la luarea deciziilor in comunitatile unde traiesc. Proiectul este derulat in municipiul si zona metropolitana Cluj-Napoca si in judetul Iasi, in comunele Dolhesti, Ceplenita, Motca.

1006022_557307687664530_165242450_n[1]

Prin intermediul propunerilor lor de proiect, 100 de adolescenti se vor implica activ in viata comunitatii din care fac parte pentru a  transforma ideile lor in proiecte reale ce vor aduce o schimbare in viata lor si a celor din jur. Sunt incurajati sa participe adolescenti din toate comunitatile amintite.

Ideile trebuie sa aiba impact asupra tuturor adolescentilor, in special asupra celor vulnerabili. Domeniile spre care ne indreptam atentia sunt: educatia, sanatatea si dezvoltarea comunitara. Perioada de derulare a proiectului este de 2 luni, in perioada 19 august- 20 octombrie 2013.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati linkul: www.unicef.ro/media/comunitatea-de-idei-fii-schimbarea-pe-care-vrei-sa-o-vezi-in-jurul-tau/

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează