Colecta de jucarii pentru cei mici

0

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR GALATI, DEPARTAMENTUL CULTURAL ARTISTIC

organizeaza o noua colecta de jucarii pentru cei mici

* sunt asteptati toti cei care doresc sa doneze jucarioare hazlii, obiecte de papetarie si scolare pentru toti copii care au nevoie de un zambet, un ajutor,o imbratisare.

Coordonator proiect: Angela Baciu – scriitor, consilier cultural
„Suntem la a treia editie a acestei colecte si vazand ca oamenii ne sunt alaturi si ne sprijina, ne-am gandit sa continuam colecta de jucarii, sunt foarte mult copii care au nevoie de noi si prin aceasta campanie dorim sa tragem un semnal de alarma, sa implicam atat adultii, cat si copii in problemele sociale, sa invatam sa fim uniti si sa ii ajutam pe cei de langa noi” – Angela BACIU
Donatiile se fac la:
Casa de Cultura a Sindicatelor Galati, Str.Brailei, Galati, Nr.134
et.1, secretariat si/sau departamentul cultural artistic
tel/fax.0236 / 46 83 63

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează