Cetatea Neamţului îşi (re)deschide porţile!

0

sarbatoareCetatea Neamţului se pregăteşte de redeschidere cu mult fast, domni şi cavaleri! Şi pentru că este un bun prilej de sărbătoare, la redeschidere va avea loc şi un Festival de Artă Medievală chiar la începutul lunii iulie.
„Plăieşii au început deja pregătirile pentru prima ediţie a Festivalului de Artă Medievală de la începutul lunii viitoare. Inclus în seria manifestărilor dedicate redeschiderii Cetăţii Neamţului, festivalul se va desfăşura în perioada 3-5 iulie. Domni şi domniţe, invitaţi de la alte curţi domneşti, ţărani, cavaleri, ostaşi, bufoni, boieri şi meşteşugari, toţi în costume de epocă, vor da culoare Cetăţii Neamţului în primele zile în care publicul va putea vizita din nou monumentul istoric.” Citeşte mai multe despre această ştire în ziarul Adevărul.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează