Centrul istoric din Piatra Neamt intra in reabilitare!

0

Veşti bune pentru locuitorii oraşului Piatra Neamţ şi pentru turiştii care vor să descopere Moldova! Primăria Piatra Neamţ a demarat procedurile de restaurare a zonei istorice şi culturale Curtea Domnească! Obiectivele care urmează să fie reabilitate sunt Muzeul de Etnografie, Muzeul de Artă, Teatrul Tineretului, Turnul Clopotniţa, ruinele beciului şi ruinele zidului de incintă ale Curţii Domneşti şi muzeul aferent. Se doreşte reabilitarea, dotarea şi punerea în valoare a sitului şi clădirilor de patrimoniu! proiectul este estimat la circa 21,7 milioane lei, potrivit site-ului administratie.ro

Potrivit mediafax.ro zona turistică a municipiului Piatra-Neamţ a fost atestată recent de Guvern drept staţiune turistică de interes naţional, statut care conferă o serie de avantaje, precum drept de prioritate în programe de investiţii finanţate de la buget şi din fonduri UE şi în acţiuni de promovare organizate de ministerul de resort.

(foto Florin Ghinda)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează