Centrul istoric din Botosani intra in renovare!

0

Lucrarile de reabilitare ale zonei centrale a orasului Botosani vor incepe in iulie 2010 ca urmare a accesarii unei finantari europene de 16 milioane de euro.

Proiectul presupune modernizarea strazilor, construirea unei parcari subtereane, reabilitarea trotuarelor si parcurilor din zona, amplasarea unor camera video de monitorizare a traficului, precum si construirea unui centru de zi pentru cazuri sociale.

Lucrările vor fi plătite cu 16 milioane de euro, bani proveniţi din fonduri europene nerambursabile.

Potrivit Adevarul.ro „după Piatra Neamţ, municipiul Botoşani este al doilea oraş din regiune ca fonduri europene atrase. Până acum, au mai fost accesaţi 6 milioane de euro pentru modernizarea Ambulatoriului de la Spitalul „Sfantul Gheorghe“, precum şi 10 milioane de euro pentru reabilitarea zonei de centură a oraşului.”

Sursa: fonduri-structurale.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează