Cel mai modern centru expozitional din tara! Unde este?

0

Veşti bune pentru mediul de afaceri din Iaşi. Finalul de an aduce la Iaşi cel mai modern centru expoziţional din ţară, al doilea ca mărime după centrul expoziţional ROMEXPO, din Bucureşti. Azi, 28 decembrie 2010, autoritatile locale au inaugurat clădirea noului centru expoziţional.

Centrul Expoziţional “Moldova are 3 corpuri de clădire care însumează circa 6000 mp de spaţiu pentru târguri şi expoziţii, alţi 2000 mp fiind disponibili pentru platforma expoziţională în aer liber, potrivit curierul-iasi.ro

Valoare totală de aproape 9 milioane de euro prin Programul european PHARE 2004-2006 CES – Dezvoltarea infrastructurii regionale.

Mai multe informatii si poze pe site-ul curierul-iasi.ro

foto macheta aici

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează