Cea mai mare actiune de plantare simultana / 10 aprilie 2010

2

Am aflat via lumebuna ca in Romania va avea loc in curand una din cele mai mari actiuni de plantare! Federatia Romana de Turism si Ecologie impreuna cu peste 2500 de voluntari va organiza cea mai mare actiune de plantare simultana de la noi din tara.

Actiunea va avea loc in data de 10 aprilie 2010 in 15 locatii diferite din: Moldova, Muntenia, Oltenia si Transilvania. Asteptam implicarea tuturor celor ce constientizeaza importanta acestei „masti de oxigen” pe care o reprezinta fiecare arbore, in parte.

Informatii despre Federatia Romana de Turism si Ecologie pe site-ul  www.frte.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează