Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cea de-a șasea ediție a Școlii de Vară ArcelorMittal Galați a fost lansată  

0

55 de studenți români și alți 9 francezi – cei mai mulți dintre aceștia de la facultăți tehnice și economice – au participat la deschiderea Școlii de Vară ArcelorMittal Galați 2017, parte a programului de Internship. Aflată deja la cea de-a șasea ediție, Școala de Vară este o platformă de selecție pentru viitorii specialiști ai Combinatului.

????????????????????????????????????

În următoarele trei luni, studenții vor fi pregătiți “pe teren”, vor fi îndrumați de mentori și vor lucra pe proiecte reale, în toate departamentele companiei.

“Am pregătit pentru voi un program interesant și de calitate, care pune accent pe competențele tehnice și cele generale, astfel încât voi să puteți să învățați și să vă dezvoltați, să beneficiați de programul nostru de burse și – de ce nu? – să deveniți colegii noștri. Dar pentru asta trebuie să arătați că sunteți curioși, că aveți inițiativă și că luați în serios această oportunitate”, a spus studenților Mihaela Crăciun, Directorul de Resurse Umane al ArcelorMittal Galați.

Manageri de la departamentele principale ale Combinatului au vorbit cu studenții și au împărtășit cu aceștia din experiența lor, arătându-și totodată disponibilitatea de a-i îndruma pe viitorii specialiști și de a-i învăța ce au dobândit în carierele lor.

Despre ArcelorMittal

ArcelorMittal este lider mondial în industria oțelului și activități miniere, cu prezență în 60 de țări și amprentă industrială în 19 țări. Călăuziți de filozofia de produce oțel într-o manieră sigură și sustenabilă, suntem principalul furnizor de oțel de calitate pe piețele globale majore, printre care se numără industria auto, construcții, aparate de uz casnic și industria ambalajelor, beneficiind de cercetare de talie internațională și rețele de distribuție remarcabile.

Prin valorile noastre de bază – sustenabilitate, calitate și leadership – operăm în mod responsabil pentru a asigura securitatea, sănătatea și bunăstarea angajaților noștri, a contractorilor noștri și a comunităților în care ne desfășurăm activitatea.

Pentru noi oțelul este materialul vieții, întrucât stă la baza lumii moderne, de la șine ferate la mașini și electrocasnice. Cercetăm în mod activ și producem tehnologii bazate pe oțel și soluții care aduc eficienţă energetică produselor și componentelor pe care oamenii le folosesc în viața de zi cu zi.

Suntem printre primii cinci producători de minereu de fier și cărbune metalurgic. Cu un portofoliu diversificat geografic, suntem poziționați strategic pentru a deservi rețeaua de unități ale companiei și piața globală externă. 

În 2016 ArcelorMittal a înregistrat o cifră de afaceri de 56,8 miliarde $ și o producție de oțel de 90,8 milioane de tone.

ArcelorMittal este listată la bursele din New York (MT), Amsterdam (MT), Paris (MT), Luxemburg (MT) și la bursele din Barcelona, Bilbao, Madrid și Valencia (MTS).  Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi http://corporate.arcelormittal.com/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.