Căutăm activistul din tine! Mai Bine @ Iași

0

Asociația Mai Bine caută activistul din tine

Toamna asta ne-am pus pe căutări. Ce anume vrem să găsim mai exact? Dorim să întâlnim oameni bine intenţionaţi, persoane cu iniţiativă care cred şi îşi doresc să provoace o schimbare în mai bine în comunităţile în care trăiesc pentru simplul motiv că se poate, cu un strop de determinare şi implicare. Iar noi suntem aici pentru a împărtăşi din experienţa noastră şi pentru a te sprijini să devii un actor independent în societatea civilă.

Dacă îţi surâde ideea de a pedala și a unui oraș mai prietenos cu bicicletele, dacă vrei să descoperi o perspectivă nouă asupra a ceea ce cumperi şi crezi că reducerea consumului ar trebui să fie prioritară reciclării, dacă eşti măcar puţin interesat de o alimentaţie sănătoasă şi locală, dacă tu consideri că acţiunea directă reprezintă o modalitate eficientă de a lupta pentru ceea ce crezi sau dacă ai idei proprii pe care vrei să le pui în aplicare și ai nevoie de sprijin, atunci vino alături de noi pentru a împărtăşi idei îndrăzneţe şi pentru a-ţi dezvălui metode concrete prin care tu să devii un activist în cadrul comunităţii tale!
Trimite în perioada 5-15 octombrie 2012 un mail la adresa contact@maibine.eu cu datele tale de contact şi o scurtă motivaţie pentru care tu ai vrea să devii un activist, în 10-15 rânduri, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.