Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CASA DE CULTURA A SINDICATELOR GALATI VA INVITA LA FILM!

0

Intr-un oras fara cinematografe, exista o institutie culturala care iubeste si promoveaza filmul romanesc. CCSG va ureaza vizionare placuta!

– Proiectie pentru filmul LIVE la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati –

C.C.S.G. prezinta:

Vineri 12 iunie ora 20,00 si Sambata 13 iunie ora si 17,30 filmul romanesc:

                                                          LIVE

11330009_827678000641234_5297233577862904626_nPelicula îi are în distribuție pe actorii: Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Crina Tofan, Ioana Blaj, Constantin Chiriac, Adrian Titieni, Doru Ana, Claudiu Bleonț, Andrei Huțuleac.

Filmul se lanseaza in 22 orase din Romania.
Lungmetrajul “Live” spune povestea Emei, intrerpretată de Rodica Lazăr, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Succesul ei depinde major de rating, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața. Ema va fi prinsă în strânsoarea unei uriașe și periculoase mașinării care demască cele mai controversate personaje politice ale momentului.
Scenariul este semnat de Vlad Păunescu și Mihai Mănescu, director de imagine Adrian Silișteanu, scenografia a fost realizată de Călin Papură, costumele au fost create de Oana Păunescu, montaj Dan Nanoveanu, muzica Petru Mărgineanu.

“Live” este o producție Castel Film, finanțat de Centrul Național al Cinematografiei,în colaborare cu Societatea Română de Televiziune, cu sprijinul Vodafone Romania, Banca Transilvania, Romprest Service, Romaqua Grup.

Biletele se gasesc la secretariatul CCSG

– zilnic orele 09.00 – 17.00, tel.0236 46 83 63

Pret bilet: 10 lei

                        ***

Proiectie pentru filmul AFERIM! la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati

C.C.S.G. prezinta:

Vineri 12 iunie ora 17.30 si Sambata 13iunie ora 20.00 filmul romanesc:

                                                AFERIM!

11059330_827675033974864_8607158267635043548_nAferim! este un film românesc dramatic istoric din 2015 regizat de Radu Jude.
Regizor & scenrariu: Radu Jude
Durata: 1h 48 min.
Producator: Ada Solomon
Filmările au avut loc în România, Bulgaria și Cehia.
Acțiunea filmului are loc în secolul al XIX-lea, în Țara Românească. Teodor Corban interpretează rolul unui zapciu care, împreună cu fiul său, caută un țigan rob despre care se crede că ar fi avut o aventură chiar cu soția stăpânului său.
Pentru lungmetrajul filmului Aferim!, Radu Jude a primit Premiul “Ursul de Argint” pentru cea mai bună regie.
Deși este construit pe convenția unui film de epocă, în alb-negru, filmul se remarcă printr-o surprinzătoare prospețime și caută în trecut cauzele intoleranței etnice de azi.
Din distribuția peliculei fac parte actorii: Teodor Corban, Mihai Comănoiu, Cuzin Toma, Alexandru Dabija, Luminița Gheorghiu, Victor Rebengiuc, Alberto Dinache, Alexandru Bindea, Mihaela Sârbu, Adina Cristescu, Șerban Pavlu, Gabriel Spahiu și Dan Nicolaescu.
„Aferim!” este o interjecție din limba turcă și se traduce prin „bravo!” sau „foarte bine!”

Biletele se gasesc la secretariatul CCSG – zilnic orele 09.00 – 17.00,

tel.0236 46 83 63

Pret bilet: 15 lei

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.