“Cartiere pentru oameni”- Întâlnire consultativă cu locuitorii din Tătăraşi

0

Cu toţii ne dorim spaţii pentru petrecerea timpului liber, cu toţii ne dorim să vedem un copac de la fereastră, să stăm pe o bancă lângă un loc de joacă pentru copii, să ajungem pe jos la un parc sau să urmărim o piesă de teatru în zona în care locuim.

Pentru a veni în sprijinul celor care îşi doresc o schimbare în cartierul lor, Asociaţia Mai Bine invită sâmbătă, 16 noiembrie 2013, în intervalul 10.00 – 13.00, locuitorii din Tătăraşi la o întâlnire consultativă pentru a identifica interesele şi nevoile comunităţii locale. De asemenea, ne propunem ca în cadrul acestei întâlniri să informăm participanţii cu privire la necesitatea implicării active a fiecăruia dintre noi pentru îmbunătățirea traiului urban prin creşterea unităţii şi interactivităţii dintre locuitorii aceluiaşi cartier, revitalizarea unor spaţii din apropiere sau organizarea şi participarea la activităţi culturale.

Persoanele interesate să participe la întâlnire sunt rugate să se înscrie până pe 15 noiembrie la e-mail: contact@maibine.eu sau telefon: 0752.409.620, locul de desfăşurare urmând să fie comunicat persoanelor înscrise.

Întâlnirea se desfăşoară în cadrul proiectului Instrumente educative şi participative pentru dezvoltare durabilă, implementat în perioada iunie 2013 – mai 2015.

Proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

afis Cartiere pentru oameni2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează