Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Cartiere pentru oameni”- Întâlnire consultativă cu locuitorii din Tătăraşi

0

Cu toţii ne dorim spaţii pentru petrecerea timpului liber, cu toţii ne dorim să vedem un copac de la fereastră, să stăm pe o bancă lângă un loc de joacă pentru copii, să ajungem pe jos la un parc sau să urmărim o piesă de teatru în zona în care locuim.

Pentru a veni în sprijinul celor care îşi doresc o schimbare în cartierul lor, Asociaţia Mai Bine invită sâmbătă, 16 noiembrie 2013, în intervalul 10.00 – 13.00, locuitorii din Tătăraşi la o întâlnire consultativă pentru a identifica interesele şi nevoile comunităţii locale. De asemenea, ne propunem ca în cadrul acestei întâlniri să informăm participanţii cu privire la necesitatea implicării active a fiecăruia dintre noi pentru îmbunătățirea traiului urban prin creşterea unităţii şi interactivităţii dintre locuitorii aceluiaşi cartier, revitalizarea unor spaţii din apropiere sau organizarea şi participarea la activităţi culturale.

Persoanele interesate să participe la întâlnire sunt rugate să se înscrie până pe 15 noiembrie la e-mail: contact@maibine.eu sau telefon: 0752.409.620, locul de desfăşurare urmând să fie comunicat persoanelor înscrise.

Întâlnirea se desfăşoară în cadrul proiectului Instrumente educative şi participative pentru dezvoltare durabilă, implementat în perioada iunie 2013 – mai 2015.

Proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

afis Cartiere pentru oameni2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.