Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cariera ta începe aici!

0

În perioada 9-12 aprilie 2014, BEST Iași organizează ediția cu numărul XIV al Evenimentului Național de Carieră JobShop®.

JobShop® este un eveniment care se adresează studenților și  absolvenților facultăților cu profil tehnic, oferindu-le oportunitatea de a verifica piața locurilor de muncă din domeniu și de a comunica în mod direct cu reprezentații companiilor participante.

JobShop® revine într-o formulă nouă anul acesta, cu noi oportunități și activități. În ediția actuală evenimentul național de carieră are două zile de standuri, două zile în care tu poți relaționa în mod direct cu companiile, două zile în care îți poți găsi jobul sau internshipul dorit.

Eveninimentul începe pe data de 9 aprilie cu prima activitate desfășurată în incinta Facultății de Electrotehnică – “Cariere de Succes”. În cadrul acestei activități reprezentanți ai companiilor participante povestesc despre reușita lor profesională și despre provocările pe care le-au înfruntat în drumul către succes.

În cea de a doua și a treia zi a evenimentului, pe 10 si 11 aprilie, au loc zilele de standuri unde companii din diferite domenii, cum ar fi IT, inginerie tehnică, construcții, servicii petroliere, construcții de mașini sau inginerie chimică pot fi abordate în privința locurilor de muncă sau a internshipurilor. În paralel cu zilele de standuri se desfășoară JobShop® Cafe, activitate care permite comunicarea într-un mediu non-formal cu reprezentații companiilor, la o cafea!

Ultima zi a evenimentului este dedicată activităților susținute de către companii. Poți participa la următoarele prezentări de companii: Optymyze – The Best Way to Work in IT, Centric – Prezentare de tehnologii, Tenaris – Process and Simulation și Petrom – Prezentare de Companie!

machetaJS14

Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților din timpul evenimentului se găsesc la adresa: iasi.jobshop.ro.

Grupul Local BEST Iași este o organizație nonguvernamentală și nonprofit, formată din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași. La nivel internațional, BEST (Board of European Students of Technology) există în 33 de țări și 96 de universități, având peste 3300 de membri activi în toată Europa și 1.300.000 de studenți atinși prin acțiunile sale.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.