Caravana Docuart ajunge la Iași / 29 martie 2014

0

Echipa Docuart se bucură să anunțe următorul popas al Caravanei de sâmbătă,  29 martie, când ne vom întâlnim în Iași la Casa de Cultură “Mihai Ursachi” din Copou.

IASI-caravana

Proiecțiile vor începe odată cu ora 15:00 și vor fi urmate de cunoscutele sesiuni de întrebări și răspunsuri cu oameni frumoși din spatele documentarelor incluse în program și din inepuizabila lume cinematografică. Le suntem recunoscători încă o dată că ne sunt alături cu fiecare oprire prin țară, la fel și vouă, dragi cinefili pe care ne bucurăm să vă cunoaștem cu fiecare popas al caravanei.

Vă așteptăm sâmbătă pentru o zi plină de documentare premiate la București Docuart Fest 2013, informații prețioase, perspective noi și timp de calitate petrecut frumos, așa cum ne place nouă să credem.

Iașiul este al treilea oraș care primește Caravana Docuart după Brașov și Sibiu, ne pregătim pentru Timișoara și Cluj-Napoca. Intrarea este liberă, sunt necesare interesul și voia bună, așadar să pășiți cu încredere în lumea documentarului!

Docuart a pregătit o surpriză cinefililor ieșeni. Este vorba de proiecția unui documentar experimental, realizat în Penitenciarul Rahova de către 12 deținuți, sub coordonarea regizoarei, Daniela Apostol. Sunt 12 mini-documentare realizate după scenariu și regie proprie, ce funcționează ca un puzzle. Filmele vorbesc despre libertate, speranță, spiritualitate, reabilitare; vorbesc despre viață.
Mini-documentarele au fost realizate în iulie 2013, în cadrul proiectului “Viața după gratii” (viata-dupa-gratii.ro), pe o perioadă de 3 săptămâni.

Caravana Docuart este un ecou al festivalului de film documentar București Docuart Fest. Proiectul caravanei este organizat de asociația Docuart cu sprijinul CNC (Centrul Național al Cinematografiei). Partener principal, Primăria Municipiului Iași.

Echipa Docuart mulțumește partenerilor media locali și primăriei municipiului Iași, fundației Iași Capitală Europeană și casei de cultură Mihai Ursachi pentru sprijinul acordat acestui eveniment.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează